Örngott

Queen Anne

Queen Anne Örngott Satin Svart

Visa bäst pris

Stilrena örngott i fin 100% kammad bomullsatin. Färg: Svart. Storlek: 50×60 cm. Satin (även försvenskat Satäng eller Atlas) är ett tätt vävt tyg av siden, bomull eller rayon. Tekniken vid vävningen gör att bindpunkterna i tyget knappt syns. Vilket gör att tyget blir tätt, slätt och smidigt. Satinets blanka yta får man genom att pressa kallt tyg med heta järn. Satinet har en fin lyster för ögat samtidigt som det är mjukt följsamt och svalt i sin kvalitét. Satinet används idag oftast som sängkläder eller gardiner.

Gripsholm

Gripsholm Örngott Eco Living Percale

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Eco Living Percale är ett mjukt och härligt örngott i ekologisk bomull. Slitstarkt och i finaste kvalitén. Percale är ett exklusivt tyg som vävs i speciella vävstolar trädda med minst 200 trådar per kvadrattum. Dessa trådar vävs med en otrolig täthet för maximal tålighet. Innan vävning både kardas och kammas bomullen som ger tyget dess karaktäristiska mjukhet och lyster. Storlek: 50x60cm. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Himla

Himla Örngott Drottningholm Light Cinder

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kuddfodral med knappar på sidan. Kvalitet: 100% bomull. Färg: ljus askaTvättråd: 60 grader maskintvätt.

Pellevävare

Pellevävare Örngott Classic Chambray cm Blue

Visa bäst pris

Pellevävare Örngott Classic Chambray 50x60cm. Classic Chambray är en härlig serie påslakan och örngott i Chambraytyg. Örngottet har en lite bredare vit bård och baksidan av påslakanet är vit och har ett Pellevävare-emblem i hörnet. Material: 100% bomull. Tvättråd: Tvättas med fördel i 60 grader.

Grand Design

Grand Design Örngott Paisley Satin Black 5060

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Paisley Satin Black 50×60 cmPaisley Satin är förmodligen förmodligen Grand Designs mjukaste kvalitet. illverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet och högt garnnummer vilket tillåter Grand Design att garantera en härligt sidenkvalitét och bästa komfort. Ett klassiskt paisley tryck som passar perfekt med Grand Designs andra designer i färg och stil. Örngott och påslakan har piping i kontrastfärg på alla sidor som är den perfekta inramningsdetaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Lovely Linen

Lovely Linen Örngott cm Dusty Pink

Visa bäst pris

Lovely Linen Örngott 50x60cm Dusty PinkDetta härliga örngott i 100% förtvättat linne är fantastiskt mjukt och skönt att sova i. Örngottet har tryckknappar på ena kortsidan. Inget slår känslan av naturlig 100% linne. Vackert och mysigt. Den mjuka känslan av Lovely Linen är en absolut dröm att sova i. Linnet håller dig varm när du är kall, och sval när du är varm. Dessutom absorberar det 50% mer vatten än vanlig bomull. Lovely Linen är enkelt att sköta. Bara tvätta och torktumla. Med sin otroliga slitstyrka kommer detta bli din absoluta favorit i hemmet för många år framöver. Glöm inte beställa till påslakan i samma färg. Linnet kommer från odlingar i Europa och förädlas enligt gamla anrika traditioner för att säkerställa bästa kvalitet. Storlek: 50x60cm. Material: 100% tvättat linne. Tvättråd: 60 grader maskintvätt. Torktumla gärna för att få en skrynkligare look.

Grand Design

Grand Design Örngott Vermont Check White 5060

Visa bäst pris

Grand Design Vermont Checkserie har en extremt mjuk och skön bomullskvalitet i en 205 trådarstäthet. Ett garnfärgat tyg i rutmönstrad design. Örngottet har en vinge på tre sidor för att skapa den perfekta inramningsdetaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomull (Trådtäthet TC 205). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Odd Molly

Odd Molly Örngott Good Night Shell

Visa bäst pris

Odd Molly Örngott Good Night är ett vackert broderat örngott i 100% bomullspercale. Framsida med brodyr samt slät baksida. Vackra volanger runtom samt knytband i samma kvalitet. Köp till påslakan i samma serie. 100% bomullspercale60s garner, Trådtäthet 300 (185115) Färg: Äggskalsvit/rosa. Storlek: 50x60cm. Tvättråd: PercaleEn slät väv där varp och väft går över och under varandra. Liksidig. Antalet trådar på väft och varp överstiger 200/per tum2 och får därför kallas percale.

Gripsholm

Gripsholm Örngott Washed Percale Powder Pink

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Washed Percale. Premium örngott i fintrådig tvättad percale med dubbelsöm. Percale är en tätväd kvalité av fintrådig kammad bomull som ger en slät yta och en mjuk och sval känsla. Tvättningen gör tyget extra mjukt och skönt. Trådtäthet 200. Välj storlek ovan. Percale är ett exklusivt tyg som vävs i speciella vävstolar trädda med minst 200 trådar per kvadrattum. Dessa trådar vävs med en otrolig täthet för maximal tålighet. Innan vävning både kardas och kammas bomullen som ger tyget dess karaktäristiska mjukhet och lyster. Storlek: 50x60cm eller 50x90cm. Material: 100% bomullspercale. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Grand Design

Grand Design Örngott Avalon Stripe Grey

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Avalon StripeDenna serie bäddset adderar nytt liv och individualitet till ditt hem med dess vackra enkla ränder. Örngottet har en vinge på tre sidor och en broderad linje för att skapa den perfekta inramningsdetaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar i serien Avalon. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomull (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Queen Anne

Queen Anne Örngott Satin Grå

Visa bäst pris

Stilrena örngott i fin 100% kammad bomullsatin. Färg: Grå. Storlek: 50×60 cm. Satin (även försvenskat Satäng eller Atlas) är ett tätt vävt tyg av siden, bomull eller rayon. Tekniken vid vävningen gör att bindpunkterna i tyget knappt syns. Vilket gör att tyget blir tätt, slätt och smidigt. Satinets blanka yta får man genom att pressa kallt tyg med heta järn. Satinet har en fin lyster för ögat samtidigt som det är mjukt följsamt och svalt i sin kvalitét. Satinet används idag oftast som sängkläder eller gardiner.

Gripsholm

Gripsholm Örngott Eco Tyra Percale cm Vit/Marin

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Eco Tyra Percale 50x60cm Vit/Marin. Gripsholm Örngott Eco Tyra är ett vackert smalrandigt örngott i percale. Percale är ett exklusivt tyg som vävs i speciella vävstolar trädda med minst 200 trådar per kvadrattum. Dessa trådar vävs med en otrolig täthet för maximal tålighet. Innan vävning både kardas och kammas bomullen som ger tyget dess karaktäristiska mjukhet och lyster. Storlek: 50x60cm. Material: 100% ekologisk bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Himla

Himla Örngott Drottningholm White

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kuddfodral med knappar på sidan. Kvalitet: 100% bomull. Färg: vit. Tvättråd: 60 grader maskintvätt.

Pellevävare

Pellevävare Örngott Classic Chambray cm Sand

Visa bäst pris

Pellevävare Örngott Classic Chambray 50x60cm. Classic Chambray är en härlig serie påslakan och örngott i Chambraytyg. Örngottet har en lite bredare vit bård och baksidan av påslakanet är vit och har ett Pellevävare-emblem i hörnet. Material: 100% bomull. Tvättråd: Tvättas med fördel i 60 grader.

Grand Design

Grand Design Örngott Bedford Satin White 5060

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Bedford Satin White 50×60 cm. Bedford satin är Grand Designs ultimata lyxsängkläder. Tillverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet och högt garnnummer vilket tillåter Grand Design att garantera en härligt sidenkvalitét och bästa komfort. Passar perfekt med Grand Designs andra designer i färg och stil. Bedford Satin har klara färger och örngottet har vinge och broderi i kontrasterande färg på 3 sidor som är den perfekta inramningsdetaljen och påslakanen har broderi i kontrasterande färg på överdelen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Lovely Linen

Lovely Linen Örngott cm Dusty Blue

Visa bäst pris

Lovely Linen Örngott 50x60cm Dusty BlueDetta härliga örngott i 100% förtvättat linne är fantastiskt mjukt och skönt att sova i. Örngottet har tryckknappar på ena kortsidan. Inget slår känslan av naturlig 100% linne. Vackert och mysigt. Den mjuka känslan av Lovely Linen är en absolut dröm att sova i. Linnet håller dig varm när du är kall, och sval när du är varm. Dessutom absorberar det 50% mer vatten än vanlig bomull. Lovely Linen är enkelt att sköta. Bara tvätta och torktumla. Med sin otroliga slitstyrka kommer detta bli din absoluta favorit i hemmet för många år framöver. Glöm inte beställa till påslakan i samma färg. Linnet kommer från odlingar i Europa och förädlas enligt gamla anrika traditioner för att säkerställa bästa kvalitet. Storlek: 50x60cm. Material: 100% tvättat linne. Tvättråd: 60 grader maskintvätt. Torktumla gärna för att få en skrynkligare look.

Grand Design

Grand Design Örngott Vermont Check Sand 5060

Visa bäst pris

Grand Design Vermont Checkserie har en extremt mjuk och skön bomullskvalitet i en 205 trådarstäthet. Ett garnfärgat tyg i rutmönstrad design. Örngottet har en vinge på tre sidor för att skapa den perfekta inramningsdetaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomull (Trådtäthet TC 205). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Odd Molly

Odd Molly Örngott Inner Peace Denim Blue

Visa bäst pris

Odd Molly Örngott Inner Peace är ett örngott i 100% percale med tryckt paisleymönster på. Snygga knytband i sidan för att hålla innerkudden på plats. Styla med matchande påslakan i Inner Peace-serien. Producerat i Portugal. 100% bomullspercale med tryck på fram och baksida. 80s garner, Trådtäthet 400 (214186) Färg: denimblå. Storlek: 50x60cm. Tvättråd:

Gripsholm

Gripsholm Örngott Washed Percale Sky Blue

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Washed Percale. Premium örngott i fintrådig tvättad percale med dubbelsöm. Percale är en tätväd kvalité av fintrådig kammad bomull som ger en slät yta och en mjuk och sval känsla. Tvättningen gör tyget extra mjukt och skönt. Trådtäthet 200. Välj storlek ovan. Percale är ett exklusivt tyg som vävs i speciella vävstolar trädda med minst 200 trådar per kvadrattum. Dessa trådar vävs med en otrolig täthet för maximal tålighet. Innan vävning både kardas och kammas bomullen som ger tyget dess karaktäristiska mjukhet och lyster. Storlek: 50x60cm eller 50x90cm. Material: 100% bomullspercale. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Grand Design

Grand Design Örngott Avalon Stripe Pink

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Avalon StripeDenna serie bäddset adderar nytt liv och individualitet till ditt hem med dess vackra enkla ränder. Örngottet har en vinge på tre sidor och en broderad linje för att skapa den perfekta inramningsdetaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar i serien Avalon. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomull (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Queen Anne

Queen Anne Örngott Bomull Marinblå

Visa bäst pris

Lättkombinerade örngott i fin 100% kammad bomull. Färg: Marinblå. Storlek: 50x60cm

PiP Studio

PiP Studio Örngott Floral Fantasy Old Pink

Visa bäst pris

PiP Studio Örngott Floral Fantasy Old PinkÖrngott Floral Fantasy Old Pink från PiP Studio i fantasirikt och härligt blommigt mönster i sprakande färger på en rosafärgad botten. Mönstret innehåller blommor på rosafärgad botten. Örngottet är Two faced med häftigt mönstrad baksida. Detaljer: Rosafärgat örngott med mönster av blommor. Storlek 50 x 60 cm. 100% bomull percale. Mönster kan variera något från bilden. Underhåll: Tvätta före användning. Tvätta första 3 gångerna i 60 grader. Genom att tvätta i 60 grader fäster tyget och fixerar färgerna. Påslakan och kudde tvättas vrängd med innersida ut. Använd inte för mycket tvättmedel. Använd ett (flytande) tvättmedel utan blekmedel

Himla

Himla Örngott Soul of Himla White

Visa bäst pris

Himla Örngott Soul of Himla. Soul of Himla bädtextil i exklusiv bomullssatin är tvättad efter sömnad vilket ger en lyxig, skön och mjuk känsla. Finns i fler olika färger. Kvalitet: 100% bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt.

PiP Studio

PiP Studio Örngott Floral Fantasy Khaki

Visa bäst pris

PiP Studio Örngott Floral Fantasy KhakiÖrngott Floral Fantasy Old Pink från PiP Studio i fantasirikt och härligt blommigt mönster i sprakande färger på en benvitfärgad botten. Mönstret innehåller blommor på benvitfärgad botten. Örngottet är Two faced med häftigt mönstrad baksida. Detaljer: Benvitfärgat örngott med mönster av blommor. Storlek 50 x 60 cm. 100% bomull percale. Mönster kan variera något från bilden. Underhåll: Tvätta före användning. Tvätta första 3 gångerna i 60 grader. Genom att tvätta i 60 grader fäster tyget och fixerar färgerna. Påslakan och kudde tvättas vrängd med innersida ut. Använd inte för mycket tvättmedel. Använd ett (flytande) tvättmedel utan blekmedel

Grand Design

Grand Design Örngott Bedford Satin Grey 5060

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Bedford Satin Grey 50×60 cm. Bedford satin är Grand Designs ultimata lyxsängkläder. Tillverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet och högt garnnummer vilket tillåter Grand Design att garantera en härligt sidenkvalitét och bästa komfort. Passar perfekt med Grand Designs andra designer i färg och stil. Bedford Satin har klara färger och örngottet har vinge och broderi i kontrasterande färg på 3 sidor som är den perfekta inramningsdetaljen och påslakanen har broderi i kontrasterande färg på överdelen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Lovely Linen

Lovely Linen Örngott cm Denim Blue

Visa bäst pris

Lovely Linen Örngott 50x60cm. Detta härliga örngott i 100% förtvättat linne är fantastiskt mjukt och skönt att sova i. Örngottet har tryckknappar på ena kortsidan. Inget slår känslan av naturlig 100% linne. Vackert och mysigt. Den mjuka känslan av Lovely Linen är en absolut dröm att sova i. Linnet håller dig varm när du är kall, och sval när du är varm. Dessutom absorberar det 50% mer vatten än vanlig bomull. Lovely Linen är enkelt att sköta. Bara tvätta och torktumla. Med sin otroliga slitstyrka kommer detta bli din absoluta favorit i hemmet för många år framöver. Glöm inte beställa till påslakan i samma färg. Linnet kommer från odlingar i Europa och förädlas enligt gamla anrika traditioner för att säkerställa bästa kvalitet. Storlek: 50x60cm. Material: 100% tvättat linne. Tvättråd: 60 grader maskintvätt. Torktumla gärna för att få en skrynkligare look.

PiP Studio

PiP Studio Örngott Hummingbirds Green

Visa bäst pris

PiP Studio Örngott Hummingbird. Örngott Hummingbirds från PiP Studio i fantasirikt och härligt blommigt mönster i sprakande färger på en blå botten. Örngottet är Two faced med häftigt mönstrad baksida. Detaljer: Blått örngott med mönster av blommor. Storlek 50 x 60 cm. 100% bomull percale. Mönster kan variera något från bilden. Underhåll: Tvätta före användning. Tvätta första 3 gångerna i 60 grader. Genom att tvätta i 60 grader fäster tyget och fixerar färgerna. Påslakan och kudde tvättas vrängd med innersida ut. Använd inte för mycket tvättmedel. Använd ett (flytande) tvättmedel utan blekmedel

Odd Molly

Odd Molly Örngott Inner Peace Multi

Visa bäst pris

Odd Molly Örngott Inner Peace är ett örngott i 100% percale med tryckt paisleymönster på. Snygga knytband i sidan för att hålla innerkudden på plats. Styla med matchande påslakan i Inner Peace-serien. Producerat i Portugal. 100% bomullspercale med tryck på fram och baksida. 80s garner, Trådtäthet 400 (214186) Färg: multiStorlek: 50x60cm. Tvättråd:

Gripsholm

Gripsholm Örngott Washed Percale Riviera Blue

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Washed Percale. Premium örngott i fintrådig tvättad percale med dubbelsöm. Percale är en tätväd kvalité av fintrådig kammad bomull som ger en slät yta och en mjuk och sval känsla. Tvättningen gör tyget extra mjukt och skönt. Trådtäthet 200. Välj storlek ovan. Percale är ett exklusivt tyg som vävs i speciella vävstolar trädda med minst 200 trådar per kvadrattum. Dessa trådar vävs med en otrolig täthet för maximal tålighet. Innan vävning både kardas och kammas bomullen som ger tyget dess karaktäristiska mjukhet och lyster. Storlek: 50x60cm eller 50x90cm. Material: 100% bomullspercale. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Himla

Himla Örngott Säby cm White

Visa bäst pris

Himla Örngott Säby 50x60cm. Säby är Himlas ekologiska sänglinne i tätvävd bomullspercale, som ger en fantastisk sovkomfort med en sval och skön känsla. Sänglinnet är enfärgat med en vacker brodyr på både påslakan och örngott. Material: 100% ekologisk bomull. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader. påslakan och underlakan säljes separat.

Queen Anne

Queen Anne Örngott Bomull Vit

Visa bäst pris

Lättkombinerade örngott i fin 100% kammad bomull. Färg: VitStorlek: 50x60cm

PiP Studio

PiP Studio Örngott Melody Blue

Visa bäst pris

PiP Studio Örngott Melody Blue. Örngott Melody Blue från PiP Studio i fantasirikt och härligt blommigt mönster i sprakande färger på en blåfärgad botten. Mönstret innehåller blommor på blåfärgad botten. Örngottet är Two faced med häftigt mönstrad baksida. Detaljer: Blåfärgat örngott med mönster av blommor. Storlek 50 x 60 cm. 100% bomull percale. Mönster kan variera något från bilden. Underhåll: Tvätta före användning. Tvätta första 3 gångerna i 60 grader. Genom att tvätta i 60 grader fäster tyget och fixerar färgerna. Påslakan och kudde tvättas vrängd med innersida ut. Använd inte för mycket tvättmedel. Använd ett (flytande) tvättmedel utan blekmedel

Himla

Himla Örngott Soul of Himla Mother of Pearl

Visa bäst pris

Himla Örngott Soul of Himla. Soul of Himla bädtextil i exklusiv bomullssatin är tvättad efter sömnad vilket ger en lyxig, skön och mjuk känsla. Finns i fler olika färger. Kvalitet: 100% bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt.

Himla

Himla Örngott Sunshine Balance

Visa bäst pris

Himla Örngott Sunshine Balance 50x60cm. Sunshine örngott är ett tunt vävt och vackert hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsam att sköta. Sunshine behöver inte strykas, låt gärna skrynklorna ge liv i hemmet. Kvalitet: 100% linne. Tvättråd: 60 grader maskintvättpåslakan och underlakan säljes separat.

Mimou

Mimou Örngott Marais Satin Gold

Visa bäst pris

Mimou Örngott Marais Satin GoldÖrngott av hög kvalité från Mimou. Trådtäthet hela 300 tc, finns i 2 olika färger. Marais satin Från Mimou är underbara och ultimata lyxsängkläder. Tillverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet vilket ger bästa komfort. Mimou design är en kreativ blandning av skandinavisk enkelhet och kontinental lyx. Storlek: 50×60 cm. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Lovely Linen

Lovely Linen Örngott cm Natural Beige

Visa bäst pris

Lovely Linen Örngott 50x60cm. Detta härliga örngott i 100% förtvättat linne är fantastiskt mjukt och skönt att sova i. Örngottet har tryckknappar på ena kortsidan. Inget slår känslan av naturlig 100% linne. Vackert och mysigt. Den mjuka känslan av Lovely Linen är en absolut dröm att sova i. Linnet håller dig varm när du är kall, och sval när du är varm. Dessutom absorberar det 50% mer vatten än vanlig bomull. Lovely Linen är enkelt att sköta. Bara tvätta och torktumla. Med sin otroliga slitstyrka kommer detta bli din absoluta favorit i hemmet för många år framöver. Glöm inte beställa till påslakan i samma färg. Linnet kommer från odlingar i Europa och förädlas enligt gamla anrika traditioner för att säkerställa bästa kvalitet. Storlek: 50x60cm. Material: 100% tvättat linne. Tvättråd: 60 grader maskintvätt. Torktumla gärna för att få en skrynkligare look.

PiP Studio

PiP Studio Örngott Hummingbirds Star White

Visa bäst pris

PiP Studio Örngott Hummingbird. Örngott Hummingbirds från PiP Studio i fantasirikt och härligt blommigt mönster i sprakande färger på en blå botten. Örngottet är Two faced med häftigt mönstrad baksida. Detaljer: Blått örngott med mönster av blommor. Storlek 50 x 60 cm. 100% bomull percale. Mönster kan variera något från bilden. Underhåll: Tvätta före användning. Tvätta första 3 gångerna i 60 grader. Genom att tvätta i 60 grader fäster tyget och fixerar färgerna. Påslakan och kudde tvättas vrängd med innersida ut. Använd inte för mycket tvättmedel. Använd ett (flytande) tvättmedel utan blekmedel

Himla

Himla Sunshine Örngott Charcoal

Visa bäst pris

Himla Sunshine Örngott. Sunshine örngott är ett tunt vävt och vackert hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsam att sköta. Sunshine behöver inte strykas, låt gärna skrynklorna ge liv i hemmet. Kvalitet: 100% linne. Färg: kolgrå. Tvättråd: 60 grader maskintvättpåslakan och underlakan säljes separat.

Himla

Himla Örngott The Strip cm Blush

Visa bäst pris

Himla Örngott The Strip 50x60cm. The Strip är ett örngott i hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Sänglinnet har en färgad rand som ger ett urbant och modernt uttryck. 100% linne. Maskintvätt 60°C. Gramvikt 185gr/m2. Påslakan och underlakan säljes separat.

Pellevävare

Pellevävare Örngott Bergman Linne cm Blue

Visa bäst pris

Pellevävare Örngott Bergman 50x60cm. Bergman är en härlig serie påslakan, örngott och underlakan i 100% linne. Linne har egenskapen att hålla dig varm när det är kallt och tvärtom. Driver samtidigt bort fukt som kroppen ger ifrån sig under natten. Material: 100% linne. Tvättråd: Tvättas med fördel i 60 grader.

Queen Anne

Queen Anne Örngott Bomull Grå

Visa bäst pris

Lättkombinerade örngott i fin 100% kammad bomull. Storlek: 50x60cm

Pellevävare

Pellevävare Örngott Classic Stripe Röd

Visa bäst pris

Pellevävare Örngott Classic Stripe Röd 50x60cm. Classic Stripe Bomull / Linne. Två fantastiska material tillsammans: bomull och Linne sammanförs och skapar en elegant struktur med en unik känsla. 60% mjuk bomull blandat med 40% naturlig linne gör att påslakanet blir mjukare för varje tvätt, och skapar fullständigt välbehag. Kommer garanterat bli din sängs nya favorit. Material: 60% bomull, 40% linne. Färg: Röd. Tvättråd: Tvättas med fördel i 60 grader.

Himla

Himla Örngott Soul of Himla Rose

Visa bäst pris

Himla Örngott Soul of Himla. Soul of Himla bädtextil i exklusiv bomullssatin är tvättad efter sömnad vilket ger en lyxig, skön och mjuk känsla. Finns i fler olika färger. Kvalitet: 100% bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt.

Himla

Himla Örngott Sunshine Kohl

Visa bäst pris

Himla Örngott Sunshine Kohl 50x60cm. Sunshine örngott är ett tunt vävt och vackert hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsam att sköta. Sunshine behöver inte strykas, låt gärna skrynklorna ge liv i hemmet. Kvalitet: 100% linne. Tvättråd: 60 grader maskintvättpåslakan och underlakan säljes separat.

Mimou

Mimou Örngott Marais Satin Silver

Visa bäst pris

Mimou Örngott Marais Satin Silver. Örngott av hög kvalité från Mimou. Trådtäthet hela 300 tc, finns i 2 olika färger. Marais satin Från Mimou är underbara och ultimata lyxsängkläder. Tillverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet vilket ger bästa komfort. Mimou design är en kreativ blandning av skandinavisk enkelhet och kontinental lyx. Storlek: 50×60 cm. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Lovely Linen

Lovely Linen Örngott cm Dark Grey

Visa bäst pris

Lovely Linen Örngott 50x60cm. Detta härliga örngott i 100% förtvättat linne är fantastiskt mjukt och skönt att sova i. Örngottet har tryckknappar på ena kortsidan. Inget slår känslan av naturlig 100% linne. Vackert och mysigt. Den mjuka känslan av Lovely Linen är en absolut dröm att sova i. Linnet håller dig varm när du är kall, och sval när du är varm. Dessutom absorberar det 50% mer vatten än vanlig bomull. Lovely Linen är enkelt att sköta. Bara tvätta och torktumla. Med sin otroliga slitstyrka kommer detta bli din absoluta favorit i hemmet för många år framöver. Glöm inte beställa till påslakan i samma färg. Linnet kommer från odlingar i Europa och förädlas enligt gamla anrika traditioner för att säkerställa bästa kvalitet. Storlek: 50x60cm. Material: 100% tvättat linne. Tvättråd: 60 grader maskintvätt. Torktumla gärna för att få en skrynkligare look.

PiP Studio

PiP Studio Örngott Mixed Up Tiles

Visa bäst pris

PiP Studio Örngott Mixed Up Tiles. Örngott Mixed Up Tiles från PiP Studio i lekfullt print med multifärgade kakelplattor i olika mönster. Vänd på örngottet för att få ett kontrasterande print. Örngottet är Two faced med häftigt mönstrad baksida. DetaljerStorlek 50 x 60 cm. 100% bomull percale. Mönster kan variera något från bilden. Underhåll: Tvätta före användning. Tvätta första 3 gångerna i 60 grader. Genom att tvätta i 60 grader fäster tyget och fixerar färgerna. Påslakan och kudde tvättas vrängd med innersida ut. Använd inte för mycket tvättmedel. Använd ett (flytande) tvättmedel utan blekmedel

Himla

Himla by Sköna Hem Örngott Lust Multi Print

Visa bäst pris

Himla by Sköna Hem Örngott Lust Multi Print 50x60cm. Lust är ett sänglinne i tvättat hellinne som är skapad för att ge en mjuk och skön känsla. Mönstret är inspirerat av det bohemiska 70-talet. Påslakanet har två olika sidor, en mönstrad och en enfärgad. Mönstrets färgval gör det enkelt att mixa matcha med HIMLA by Sköna hem kollektionen. 100% lin. Gramvikt: 185 gr/m2. Material: 100% LinSkötselråd: Maskintvätt 40 grader. Örngott och underlakan säljes separat.

Himla

Himla Örngott The Strip cm Calm

Visa bäst pris

Himla Örngott The Strip 50x60cm. The Strip är ett örngott i hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Sänglinnet har en färgad rand som ger ett urbant och modernt uttryck. 100% linne. Maskintvätt 60°C. Gramvikt 185gr/m2. Påslakan och underlakan säljes separat.

Linum

Linum Aisha Örngott Bright White

Visa bäst pris

Linum Aisha ÖrngottAisha örngott i merceriserad bomull ger en himmelskt skön lyxig känsla med sin skrynkliga yta. Ge dig själv en god natts sömn eller en riktigt slö helgmorgon i en skönt bäddad säng. Matcha tillsammans med Aisha påslakan. Storlek: 50X60 cm. Trådtäthet: 200TC. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Queen Anne

Queen Anne Örngott Bomull Natur

Visa bäst pris

Lättkombinerade örngott i fin 100% kammad bomull. Storlek: 50x60cm

Gripsholm

Gripsholm Örngott Pauline cm Grå

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Pauline 50x60cm Grå. Vår klassiska garnfärgade påslakanserie i härlig bomullskvalité. Smalrandigt med vit bård som återfinns på både påslakanet och örngottet. Mått: 50×60 cm. Material: 100% Bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt. Garnfärgat örngott. Tyg vars trådar färgats före vävningen. Dessa tyger håller färgen bättre och känns mjukare än påslakan med tryckta färger.

Himla

Himla Örngott Soul of Himla Lead

Visa bäst pris

Himla Örngott Soul of Himla. Soul of Himla bädtextil i exklusiv bomullssatin är tvättad efter sömnad vilket ger en lyxig, skön och mjuk känsla. Finns i fler olika färger. Kvalitet: 100% bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt.

Grand Design

Grand Design Örngott Oxford Sand 5060

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Oxford Sand 50×60 cm. Oxfordserien är ett av Grand Designs mest sålda serie. Inspirerad av de ikoniska skjortor denna Oxford Chambray-väv görs denna av de bästa långa bomullsfibrerna på marknaden. En detalj är pipingen i kontrastfärg på alla sidor som är den perfekta inramningsdetaljen. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomull (Trådtäthet TC 175). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Himla

Himla Örngott Hope Plain White

Visa bäst pris

Himla Örngott Hope Plain 50x60cm. Himlas nya bäddserie Hope i ekologisk bomullspercale är lätt och luftigt. Känslan i bädden blir krispig och sval. Finns som enfärgat, rand och en överfärgad blomma som alla är fina att kombinera. Material: 100% ekologisk bomull. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader. Örngott och underlakan säljes separat.

Lovely Linen

Lovely Linen Örngott cm Light Grey

Visa bäst pris

Lovely Linen Örngott 50x60cm. Detta härliga örngott i 100% förtvättat linne är fantastiskt mjukt och skönt att sova i. Örngottet har tryckknappar på ena kortsidan. Inget slår känslan av naturlig 100% linne. Vackert och mysigt. Den mjuka känslan av Lovely Linen är en absolut dröm att sova i. Linnet håller dig varm när du är kall, och sval när du är varm. Dessutom absorberar det 50% mer vatten än vanlig bomull. Lovely Linen är enkelt att sköta. Bara tvätta och torktumla. Med sin otroliga slitstyrka kommer detta bli din absoluta favorit i hemmet för många år framöver. Glöm inte beställa till påslakan i samma färg. Linnet kommer från odlingar i Europa och förädlas enligt gamla anrika traditioner för att säkerställa bästa kvalitet. Storlek: 50x60cm. Material: 100% tvättat linne. Tvättråd: 60 grader maskintvätt. Torktumla gärna för att få en skrynkligare look.

PiP Studio

PiP Studio Örngott Feeling Fruity

Visa bäst pris

PiP Studio Örngott Feeling Fruity. Örngott Feeling Fruity från PiP Studio med en bild av två vackra träd med blommor och fåglar som är gömda mellan grenarna. På baksidan finns ett ljusblått grafiskt print. Örngottet är Two faced med häftigt mönstrad baksida. DetaljerStorlek 50 x 60 cm. 100% bomull percale. Mönster kan variera något från bilden. Underhåll: Tvätta före användning. Tvätta första 3 gångerna i 60 grader. Genom att tvätta i 60 grader fäster tyget och fixerar färgerna. Påslakan och kudde tvättas vrängd med innersida ut. Använd inte för mycket tvättmedel. Använd ett (flytande) tvättmedel utan blekmedel

Himla

Himla Örngott Hope Plain Sense

Visa bäst pris

Himla Örngott Hope Plain 50x60cm. Himlas nya bäddserie Hope i ekologisk bomullspercale är lätt och luftigt. Känslan i bädden blir krispig och sval. Finns som enfärgat, rand och en överfärgad blomma som alla är fina att kombinera. Material: 100% ekologisk bomull. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader. Örngott och underlakan säljes separat.

Himla

Himla Örngott The Strip cm Cool

Visa bäst pris

Himla Örngott The Strip 50x60cm. The Strip är ett örngott i hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Sänglinnet har en färgad rand som ger ett urbant och modernt uttryck. 100% linne. Maskintvätt 60°C. Gramvikt 185gr/m2. Påslakan och underlakan säljes separat.

Linum

Linum Aisha Örngott Creamy Beige

Visa bäst pris

Linum Aisha ÖrngottAisha örngott i merceriserad bomull ger en himmelskt skön lyxig känsla med sin skrynkliga yta. Ge dig själv en god natts sömn eller en riktigt slö helgmorgon i en skönt bäddad säng. Matcha tillsammans med Aisha påslakan. Storlek: 50X60 cm. Trådtäthet: 200TC. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Beach House Company

Beach House Örngott Fold cm Fog

Visa bäst pris

Detta dimgråa örngott har en vit kant längs vingen. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.

Gripsholm

Gripsholm Örngott Pauline cm Röd

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Pauline 50x60cm RödVår klassiska garnfärgade påslakanserie i härlig bomullskvalité. Smalrandigt med vit bård som återfinns på både påslakanet och örngottet. Mått: 50×60 cm. Material: 100% Bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt. Garnfärgat örngott. Tyg vars trådar färgats före vävningen. Dessa tyger håller färgen bättre och känns mjukare än påslakan med tryckta färger.

Himla

Himla Örngott Soul of Himla Kohl

Visa bäst pris

Himla Örngott Soul of Himla. Soul of Himla bädtextil i exklusiv bomullssatin är tvättad efter sömnad vilket ger en lyxig, skön och mjuk känsla. Finns i fler olika färger. Kvalitet: 100% bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt.

Grand Design

Grand Design Örngott Oxford Ljusblå 5060

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Oxford Ljusblå 50×60 cm. Oxfordserien är ett av Grand Designs mest sålda serie. Inspirerad av de ikoniska skjortor denna Oxford Chambray-väv görs denna av de bästa långa bomullsfibrerna på marknaden. En detalj är pipingen i kontrastfärg på alla sidor som är den perfekta inramningsdetaljen. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomull (Trådtäthet TC 175). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Himla

Himla Örngott Hope Plain Clean

Visa bäst pris

Himla Örngott Hope Plain 50x60cm. Himlas nya bäddserie Hope i ekologisk bomullspercale är lätt och luftigt. Känslan i bädden blir krispig och sval. Finns som enfärgat, rand och en överfärgad blomma som alla är fina att kombinera. Material: 100% ekologisk bomull. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader. Örngott och underlakan säljes separat.

Lovely Linen

Lovely Linen Heaven Örngott cm Seashell

Visa bäst pris

Lovely Linen Heaven Örngott 50x60cm. Detta härliga örngott i bomull och linne är fantastiskt mjukt och skönt att sova i. Lovely Linen heaven är lite finare/tunnare i kvaliteten och passar om man vill ha en lite lättare känsla på sina påslakan. Inget slår känslan av naturlig linne. Vackert och mysigt. Den mjuka känslan av Lovely Linen är en absolut dröm att sova i. Linnet håller dig varm när du är kall, och sval när du är varm. Dessutom absorberar det 50% mer vatten än vanlig bomull. Lovely Linen är enkelt att sköta. Bara tvätta och torktumla. Med sin otroliga slitstyrka kommer detta bli din absoluta favorit i hemmet för många år framöver. Glöm inte beställa till påslakan i samma färg. Linnet kommer från odlingar i Europa och förädlas enligt gamla anrika traditioner för att säkerställa bästa kvalitet. Storlek: 50x60cm. Material: linne och ullTvättråd: 60 grader maskintvätt. Torktumla gärna för att få en skrynkligare look.

Grand Design

Grand Design Örngott Florence Satin Sand 5060

Visa bäst pris

Florence satin är Grand Designs ultimata lyxsängkläder. Tillverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet och högt garnnummer vilket tillåter Grand Design att garantera en härligt sidenkvalitét och bästa komfort. Passar perfekt med Grand Designs andra designer i färg och stil. Florence Satin har ett härligt blommönster mot vit botten, och örngottet har piping runtom. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Gripsholm

Gripsholm Örngott Henri Satin cm Ultramarine

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Henri Satin 50x60cm Ultramarine. Gripsholm Örngott Henri Satin är ett vackert örngott med storblommigt mönster på en vit botten. Tryckt mönster på bomullssatin av kammat garn. Satin är mjukt mot huden och vävtekniken ger dess karaktäristiska lyster. Trådtäthet 280. Mått: 50×60 cm. Material: 100% Bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Odd Molly

Odd Molly Örngott Sweet Dreams cm Grey

Visa bäst pris

Odd Molly Örngott Sweet Dreams 50x60cm. Vackert tryck på detta örngott i satin. Avvikande print på baksidan samt knytband i sudan samt påsytt emblem. Trådtäthet 400. Producerat i Portugal. 100% bomullssatin med tryck på fram och baksida. 80s garner, Trådtäthet 400 (214186) Färg: grå, vit. Storlek: 50x60cm. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Linum

Linum Aisha Örngott Light Stone Grey

Visa bäst pris

Linum Aisha ÖrngottAisha örngott i merceriserad bomull ger en himmelskt skön lyxig känsla med sin skrynkliga yta. Ge dig själv en god natts sömn eller en riktigt slö helgmorgon i en skönt bäddad säng. Matcha tillsammans med Aisha påslakan. Storlek: 50X60 cm. Trådtäthet: 200TC. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Lord Nelson

Lord Nelson Örngott Satin Vit

Visa bäst pris

Stilrena örngott i fin 100% kammad bomullsatin. Färg: VitStorlek: 50×60 cm. Satin (även försvenskat Satäng eller Atlas) är ett tätt vävt tyg av siden, bomull eller rayon. Tekniken vid vävningen gör att bindpunkterna i tyget knappt syns. Vilket gör att tyget blir tätt, slätt och smidigt. Satinets blanka yta får man genom att pressa kallt tyg med heta järn. Satinet har en fin lyster för ögat samtidigt som det är mjukt följsamt och svalt i sin kvalitét. Satinet används idag oftast som sängkläder eller gardiner.

Beach House Company

Beach House Örngott Plain cm White

Visa bäst pris

Ett vackert enfärgat vitt örngott. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.

Gripsholm

Gripsholm Örngott Pauline cm Sand

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Pauline 50x60cm SandVår klassiska garnfärgade påslakanserie i härlig bomullskvalité. Smalrandigt med vit bård som återfinns på både påslakanet och örngottet. Mått: 50×60 cm. Material: 100% Bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt. Garnfärgat örngott. Tyg vars trådar färgats före vävningen. Dessa tyger håller färgen bättre och känns mjukare än påslakan med tryckta färger.

Pellevävare

Pellevävare Örngott Classic Stripe Grå

Visa bäst pris

Pellevävare Örngott Classic Stripe Grå 50x60cm. Classic Stripe Bomull / Linne. Två fantastiska material tillsammans: bomull och Linne sammanförs och skapar en elegant struktur med en unik känsla. 60% mjuk bomull blandat med 40% naturlig linne gör att påslakanet blir mjukare för varje tvätt, och skapar fullständigt välbehag. Kommer garanterat bli din sängs nya favorit. Material: 60% bomull, 40% linne. Färg: Beige. Tvättråd: Tvättas med fördel i 60 grader.

Grand Design

Grand Design Örngott Oxford Grå 5060

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Oxford Grå 50×60 cm. Oxfordserien är ett av Grand Designs mest sålda serie. Inspirerad av de ikoniska skjortor denna Oxford Chambray-väv görs denna av de bästa långa bomullsfibrerna på marknaden. En detalj är pipingen i kontrastfärg på alla sidor som är den perfekta inramningsdetaljen. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomull (Trådtäthet TC 175). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Himla

Himla Örngott Hope Plain Happiness

Visa bäst pris

Himla Örngott Hope Plain 50x60cm. Himlas nya bäddserie Hope i ekologisk bomullspercale är lätt och luftigt. Känslan i bädden blir krispig och sval. Finns som enfärgat, rand och en överfärgad blomma som alla är fina att kombinera. Material: 100% ekologisk bomull. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader. Örngott och underlakan säljes separat.

Lovely Linen

Lovely Linen Heaven Örngott cm Shady Grey

Visa bäst pris

Lovely Linen Heaven Örngott 50x60cm. Detta härliga örngott i bomull och linne är fantastiskt mjukt och skönt att sova i. Lovely Linen heaven är lite finare/tunnare i kvaliteten och passar om man vill ha en lite lättare känsla på sina påslakan. Inget slår känslan av naturlig linne. Vackert och mysigt. Den mjuka känslan av Lovely Linen är en absolut dröm att sova i. Linnet håller dig varm när du är kall, och sval när du är varm. Dessutom absorberar det 50% mer vatten än vanlig bomull. Lovely Linen är enkelt att sköta. Bara tvätta och torktumla. Med sin otroliga slitstyrka kommer detta bli din absoluta favorit i hemmet för många år framöver. Glöm inte beställa till påslakan i samma färg. Linnet kommer från odlingar i Europa och förädlas enligt gamla anrika traditioner för att säkerställa bästa kvalitet. Storlek: 50x60cm. Material: linne och ullTvättråd: 60 grader maskintvätt. Torktumla gärna för att få en skrynkligare look.

Grand Design

Grand Design Örngott Florence Satin Blue 5060

Visa bäst pris

Florence satin är Grand Designs ultimata lyxsängkläder. Tillverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet och högt garnnummer vilket tillåter Grand Design att garantera en härligt sidenkvalitét och bästa komfort. Passar perfekt med Grand Designs andra designer i färg och stil. Florence Satin har ett härligt blommönster mot vit botten, och örngottet har piping runtom. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Gripsholm

Gripsholm Örngott Henri Satin cm Light Grey

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Henri Satin 50x60cm Light Grey. Gripsholm Örngott Henri Satin är ett vackert örngott med storblommigt mönster på en vit botten. Tryckt mönster på bomullssatin av kammat garn. Satin är mjukt mot huden och vävtekniken ger dess karaktäristiska lyster. Trådtäthet 280. Mått: 50×60 cm. Material: 100% Bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Odd Molly

Odd Molly Örngott Cuddle Up cm Dark Blue

Visa bäst pris

Odd Molly Örngott Cuddle Up 50x60cm. Vackert tryck på detta örngott i satin. Avvikande print på baksidan samt knytband i sidan samt påsytt emblem. Trådtäthet 400. Köp till påslakan separat. Producerat i Portugal. 100% bomullssatin med tryck på fram och baksida. 80s garner, Trådtäthet 400 (214186). Storlek: 50x60cm. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Linum

Linum Yasmin Örngott Bright White

Visa bäst pris

Linum Yasmin ÖrngottLinums ekologiska serie med organisk bomull. Härligt örngott med diskrekta breda ränder och en lyxig känsla, designat av Linum och tillverkat i 100% bomull. Material: 100% Ekologisk Bomull/Satin Bäckebölja. Storlek: 50x60cm

Queen Anne

Queen Anne Örngott Bomull Svart

Visa bäst pris

Lättkombinerade örngott i fin 100% kammad bomull. Färg: Svart. Storlek: 50x60cm

Beach House Company

Beach House Örngott Plain cm Coffee

Visa bäst pris

Ett vackert enfärgat örngott. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.

Gripsholm

Gripsholm Örngott Pauline cm Marinblå

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Pauline 50x60cm Marinblå. Vår klassiska garnfärgade påslakanserie i härlig bomullskvalité. Smalrandigt med vit bård som återfinns på både påslakanet och örngottet. Mått: 50×60 cm. Material: 100% Bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt. Garnfärgat örngott. Tyg vars trådar färgats före vävningen. Dessa tyger håller färgen bättre och känns mjukare än påslakan med tryckta färger.

Pellevävare

Pellevävare Örngott Bergman Linne cm Offwhite

Visa bäst pris

Pellevävare Örngott Bergman 50x60cm. Bergman är en härlig serie påslakan, örngott och underlakan i 100% linne. Linne har egenskapen att hålla dig varm när det är kallt och tvärtom. Driver samtidigt bort fukt som kroppen ger ifrån sig under natten. Material: 100% linne. Tvättråd: Tvättas med fördel i 60 grader.

Grand Design

Grand Design Örngott Kuddfodral Oxford Print Grå 5090

Visa bäst pris

Grand Design Örngott / Kuddfodral Oxford Grå 50×90 cm. Oxfordserien är ett av Grand Designs mest sålda serie. Inspirerad av de ikoniska skjortor denna Oxford Chambray-väv görs denna av de bästa långa bomullsfibrerna på marknaden. En detalj är pipingen i kontrastfärg på alla sidor som är den perfekta inramningsdetaljen. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomull (Trådtäthet TC 175). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Himla

Himla Örngott Hope Plain Silence

Visa bäst pris

Himla Örngott Hope Plain 50x60cm. Himlas nya bäddserie Hope i ekologisk bomullspercale är lätt och luftigt. Känslan i bädden blir krispig och sval. Finns som enfärgat, rand och en överfärgad blomma som alla är fina att kombinera. Material: 100% ekologisk bomull. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader. Örngott och underlakan säljes separat.

PiP Studio

PiP Studio Örngott Hummingbirds Blue

Visa bäst pris

PiP Studio Örngott Hummingbird. Örngott Hummingbirds från PiP Studio i fantasirikt och härligt blommigt mönster i sprakande färger på en blå botten. Örngottet är Two faced med häftigt mönstrad baksida. Detaljer: Blått örngott med mönster av blommor. Storlek 50 x 60 cm. 100% bomull percale. Mönster kan variera något från bilden. Underhåll: Tvätta före användning. Tvätta första 3 gångerna i 60 grader. Genom att tvätta i 60 grader fäster tyget och fixerar färgerna. Påslakan och kudde tvättas vrängd med innersida ut. Använd inte för mycket tvättmedel. Använd ett (flytande) tvättmedel utan blekmedel

Grand Design

Grand Design Örngott Vermont Check Blue 5060

Visa bäst pris

Grand Design Vermont Checkserie har en extremt mjuk och skön bomullskvalitet i en 205 trådarstäthet. Ett garnfärgat tyg i rutmönstrad design. Örngottet har en vinge på tre sidor för att skapa den perfekta inramningsdetaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomull (Trådtäthet TC 205). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Gripsholm

Gripsholm Örngott William Percale cm Light Blue

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott William Percale 50x60cm Light Blue. Gripsholm örngott William Percale är ett vackert örngott med Paisleymönster på en vit botten. Tryckt mönster på percale av fintrådig och tätvävt kammat garn. Percale känns krispigt och slätt mot huden. Örngott med vinge. Trådtäthet 200. Mått: 50×60 cm. Material: 100% Bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Odd Molly

Odd Molly Örngott Cuddle Up cm Grey

Visa bäst pris

Odd Molly Örngott Cuddle Up 50x60cm. Vackert tryck på detta örngott i satin. Avvikande print på baksidan samt knytband i sidan samt påsytt emblem. Trådtäthet 400. Köp till påslakan separat. Producerat i Portugal. 100% bomullssatin med tryck på fram och baksida. 80s garner, Trådtäthet 400 (214186). Storlek: 50x60cm. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Himla

Himla Örngott Drottningholm Aluminium

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kuddfodral med knappar på sidan. Kvalitet: 100% bomull. Färg: Aluminium, ljusgrå. Tvättråd: 60 grader maskintvätt .

Beach House Company

Beach House Örngott Plain cm Smoke

Visa bäst pris

Ett vackert enfärgat örngott. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.

PiP Studio

PiP Studio Örngott Floral Fantasy Ecru

Visa bäst pris

PiP Studio Örngott Floral Fantasy Ecru. Örngott Floral Fantasy Old Pink från PiP Studio i fantasirikt och härligt blommigt mönster i sprakande färger på en benvitfärgad botten. Mönstret innehåller blommor på benvitfärgad botten. Örngottet är Two faced med häftigt mönstrad baksida. Detaljer: Benvitfärgat örngott med mönster av blommor. Storlek 50 x 60 cm. 100% bomull percale. Mönster kan variera något från bilden. Underhåll: Tvätta före användning. Tvätta första 3 gångerna i 60 grader. Genom att tvätta i 60 grader fäster tyget och fixerar färgerna. Påslakan och kudde tvättas vrängd med innersida ut. Använd inte för mycket tvättmedel. Använd ett (flytande) tvättmedel utan blekmedel

Pellevävare

Pellevävare Örngott Bergman Linne cm Dusty Pink

Visa bäst pris

Pellevävare Örngott Bergman 50x60cm. Bergman är en härlig serie påslakan, örngott och underlakan i 100% linne. Linne har egenskapen att hålla dig varm när det är kallt och tvärtom. Driver samtidigt bort fukt som kroppen ger ifrån sig under natten. Material: 100% linne. Tvättråd: Tvättas med fördel i 60 grader.

Grand Design

Grand Design Örngott Kuddfodral Oxford Print Ljusblå 5090

Visa bäst pris

Grand Design Örngott / Kuddfodral Oxford Print Ljusblå 50×90 cm. Oxfordserien är ett av Grand Designs mest sålda serie. Inspirerad av de ikoniska skjortor denna Oxford Chambray-väv görs denna av de bästa långa bomullsfibrerna på marknaden. En detalj är pipingen i kontrastfärg på alla sidor som är den perfekta inramningsdetaljen. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomull (Trådtäthet TC 175). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Himla

Himla Örngott Hope Stripe Clean

Visa bäst pris

Himla Örngott Hope Stripe 50x60cm. Himlas nya bäddserie Hope i ekologisk bomullspercale är lätt och luftigt. Känslan i bädden blir krispig och sval. Finns som enfärgat, rand och en överfärgad blomma som alla är fina att kombinera. Material: 100% ekologisk bomull. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader. Örngott och underlakan säljes separat.

PiP Studio

PiP Studio Örngott Hummingbirds Lilac

Visa bäst pris

PiP Studio Örngott Hummingbird. Örngott Hummingbirds från PiP Studio i fantasirikt och härligt blommigt mönster i sprakande färger på en lila botten. Örngottet är Two faced med häftigt mönstrad baksida. Detaljer: Blått örngott med mönster av blommor. Storlek 50 x 60 cm. 100% bomull percale. Mönster kan variera något från bilden. Underhåll: Tvätta före användning. Tvätta första 3 gångerna i 60 grader. Genom att tvätta i 60 grader fäster tyget och fixerar färgerna. Påslakan och kudde tvättas vrängd med innersida ut. Använd inte för mycket tvättmedel. Använd ett (flytande) tvättmedel utan blekmedel

Gripsholm

Gripsholm Örngott Percale cm Navy

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Percale 50x60cm. Enfärgat örngott i percale av fintrådig och tätvävt kammat garn. Percale känns krispigt och slätt mot huden. Trådtäthet 200. Dessa örngott är enfärgade och passar perfekt i en Maritim eller New England inspirerad miljö. Snygg detaljfinish. Percale är ett exklusivt tyg som vävs i speciella vävstolar trädda med minst 200 trådar per kvadrattum. Dessa trådar vävs med en otrolig täthet för maximal tålighet. Innan vävning både kardas och kammas bomullen som ger tyget dess karaktäristiska mjukhet och lyster. Storlek: 50x60cm. Material: 100% bomullspercale. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Beach House Company

Beach House Örngott Dreamcatcher cm White/Sky

Visa bäst pris

Ett vackert örngott med en dreamcathcer på. Dreamcatcher är ett föremål som placeras invid en sovplats, exempelvis i taket i ett sovrum, och som då sägs fånga upp onda drömmar och mardrömmar. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.

Odd Molly

Odd Molly Örngott Cuddle Up cm Multi

Visa bäst pris

Odd Molly Örngott Cuddle Up 50x60cm. Vackert tryck på detta örngott i satin. Avvikande print på baksidan samt knytband i sidan samt påsytt emblem. Trådtäthet 400. Köp till påslakan separat. Producerat i Portugal. 100% bomullssatin med tryck på fram och baksida. 80s garner, Trådtäthet 400 (214186). Storlek: 50x60cm. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Himla

Himla Örngott Drottningholm Aftonbris

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kuddfodral med knappar på sidan. Kvalitet: 100% bomull. Färg: Aftonbris. Tvättråd: 60 grader maskintvätt .

Himla

Himla Örngott Sunshine Vit

Visa bäst pris

Sunshine örngott är ett tunt vävt och vackert hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsam att sköta. Sunshine behöver inte strykas, låt gärna skrynklorna ge liv i hemmet. Kvalitet: 100% linne. Färg: mörkgrå. Tvättråd: 60 grader maskintvätt. Påslakan och underlakan säljes separat.

PiP Studio

PiP Studio Örngott Chinese Garden Röd

Visa bäst pris

Örngottet till enkelsäng Chinese Garden Röd ifrån PiP Studio. Designen innehåller ett asiatiskinspirerat mönster med ceriserfärgade blommor med små samt fåglar mot en röd botten. Örngottet Chinese Garden från PiP Studio har ett detaljrikt mönster och livfulla färger. Örngottet är Two faced med blommönstrad rosaröd baksida. DetaljerRött örngott med mönster av blommor och fåglar. Örngott i storlek 50 x 60 cm 100% bomull percale. Mönster kan variera något från bilden. Underhåll: Tvätta före användning Tvätta första 3 gångerna i 60 grader Genom att tvätta i 60 grader fäster tyget och fixerar färgerna Påslakan och kudde tvättas vrängd med innersida ut. Använd inte för mycket tvättmedel. Använd ett (flytande) tvättmedel utan blekmedel. Hämta ut påslakanset ur tvättmaskinen direkt när den är färdig

Pellevävare

Pellevävare Örngott Bergman Linne cm Navy

Visa bäst pris

Pellevävare Örngott Bergman 50x60cm. Bergman är en härlig serie påslakan, örngott och underlakan i 100% linne. Linne har egenskapen att hålla dig varm när det är kallt och tvärtom. Driver samtidigt bort fukt som kroppen ger ifrån sig under natten. Material: 100% linne. Tvättråd: Tvättas med fördel i 60 grader.

Grand Design

Grand Design Örngott Kuddfodral Oxford Print Sand 5090

Visa bäst pris

Grand Design Örngott / Kuddfodral Oxford Print Sand 50×90 cm. Oxfordserien är ett av Grand Designs mest sålda serie. Inspirerad av de ikoniska skjortor denna Oxford Chambray-väv görs denna av de bästa långa bomullsfibrerna på marknaden. En detalj är pipingen i kontrastfärg på alla sidor som är den perfekta inramningsdetaljen. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomull (Trådtäthet TC 175). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Himla

Himla Örngott Hope Stripe Happiness

Visa bäst pris

Himla Örngott Hope Stripe 50x60cm. Himlas nya bäddserie Hope i ekologisk bomullspercale är lätt och luftigt. Känslan i bädden blir krispig och sval. Finns som enfärgat, rand och en överfärgad blomma som alla är fina att kombinera. Material: 100% ekologisk bomull. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader. Örngott och underlakan säljes separat.

Grand Design

Grand Design Örngott Oxford White 5060

Visa bäst pris

Oxfordserien är ett av Grand Designs mest sålda serie. Inspirerad av de ikoniska skjortor denna Oxford Chambray-väv görs denna av de bästa långa bomullsfibrerna på marknaden. En detalj är pipingen i kontrastfärg på alla sidor som är den perfekta inramningsdetaljen. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomull (Trådtäthet TC 175). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Gripsholm

Gripsholm Örngott Percale cm Pale Pink

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Percale 50x60cm. Enfärgat örngott i percale av fintrådig och tätvävt kammat garn. Percale känns krispigt och slätt mot huden. Trådtäthet 200. Dessa örngott är enfärgade och passar perfekt i en Maritim eller New England inspirerad miljö. Snygg detaljfinish. Percale är ett exklusivt tyg som vävs i speciella vävstolar trädda med minst 200 trådar per kvadrattum. Dessa trådar vävs med en otrolig täthet för maximal tålighet. Innan vävning både kardas och kammas bomullen som ger tyget dess karaktäristiska mjukhet och lyster. Storlek: 50x60cm. Material: 100% bomullspercale. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Beach House Company

Beach House Örngott Fold Sky

Visa bäst pris

Ett vackert örngott med vi vinge på ena sidan. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.

Odd Molly

Odd Molly Örngott Lounging Around cm Candy

Visa bäst pris

Odd Molly Örngott Lounging Around 50x60cm. Vackert tryck på detta örngott i satin med Odd Molly logotyp. Vit baksidan samt knytband i sidan i kontrasterande färg, samt påsytt emblem. Trådtäthet 400. Köp till påslakan separat. Producerat i Portugal. 100% bomullssatin. 80s garner, Trådtäthet 400 (214186). Storlek: 50x60cm. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Linum

Linum Örngott Aurora Blå

Visa bäst pris

Linum örngott AuroraHärligt örngott med lyxig känsla, designat av Linum och tillverkat i 100% bomull. Material: 100% Bomull Storlek: 50x60cm Design: Linum. Färg: Blå. Skötselråd:

Himla

Himla Örngott Sunshine Natural

Visa bäst pris

Sunshine örngott är ett tunt vävt och vackert hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsam att sköta. Sunshine behöver inte strykas, låt gärna skrynklorna ge liv i hemmet. Kvalitet: 100% linne. Färg: Natur, beige. Tvättråd: 60 grader maskintvätt. Påslakan och underlakan säljes separat.

Himla

Himla Örngott Urban Design By BankerWessel Agat

Visa bäst pris

Himla Örngott Urban Design By BankerWessel Agat Urban Design by BankerWessel i tvättad satin ger en mjuk och skön känsla. Sänglinnet har ett vackert tryckt mönster framtaget av BankerWessel. Storlek: 50x60cm. Kvalitet: 100% bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt.

Pellevävare

Pellevävare Örngott Bergman Linne cm Grey

Visa bäst pris

Pellevävare Örngott Bergman 50x60cm. Bergman är en härlig serie påslakan, örngott och underlakan i 100% linne. Linne har egenskapen att hålla dig varm när det är kallt och tvärtom. Driver samtidigt bort fukt som kroppen ger ifrån sig under natten. Material: 100% linne. Tvättråd: Tvättas med fördel i 60 grader.

Grand Design

Grand Design Örngott Nantucket Sand 5060

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Nantucket Sand 50×60 cm. Grand Designs Nantucketserie är en ultrajämn och krispig bomullskvalitet i en 205 TC Percale. Tyget är färgat i smala ränder. Örngottet har en vinge på tre sidor och en broderad linje för att skapa den perfekta inramnings detaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullspercale (Trådtäthet TC 205). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Himla

Himla Örngott Hope Stripe Silence

Visa bäst pris

Himla Örngott Hope Stripe 50x60cm. Himlas nya bäddserie Hope i ekologisk bomullspercale är lätt och luftigt. Känslan i bädden blir krispig och sval. Finns som enfärgat, rand och en överfärgad blomma som alla är fina att kombinera. Material: 100% ekologisk bomull. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader. Örngott och underlakan säljes separat.

Grand Design

Grand Design Örngott Kuddfodral Oxford Print White 5090

Visa bäst pris

Oxfordserien är ett av Grand Designs mest sålda serie. Inspirerad av de ikoniska skjortor denna Oxford Chambray-väv görs denna av de bästa långa bomullsfibrerna på marknaden. En detalj är pipingen i kontrastfärg på alla sidor som är den perfekta inramningsdetaljen. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomull (Trådtäthet TC 175). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Gripsholm

Gripsholm Örngott Percale cm White

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Percale 50x60cm. Enfärgat örngott i percale av fintrådig och tätvävt kammat garn. Percale känns krispigt och slätt mot huden. Trådtäthet 200. Dessa örngott är enfärgade och passar perfekt i en Maritim eller New England inspirerad miljö. Snygg detaljfinish. Percale är ett exklusivt tyg som vävs i speciella vävstolar trädda med minst 200 trådar per kvadrattum. Dessa trådar vävs med en otrolig täthet för maximal tålighet. Innan vävning både kardas och kammas bomullen som ger tyget dess karaktäristiska mjukhet och lyster. Storlek: 50x60cm. Material: 100% bomullspercale. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Lovely Linen

Lovely Linen Örngott cm Aubergine

Visa bäst pris

Lovely Linen Örngott 50x60cm. Detta härliga örngott i 100% förtvättat linne är fantastiskt mjukt och skönt att sova i. Örngottet har tryckknappar på ena kortsidan. Inget slår känslan av naturlig 100% linne. Vackert och mysigt. Den mjuka känslan av Lovely Linen är en absolut dröm att sova i. Linnet håller dig varm när du är kall, och sval när du är varm. Dessutom absorberar det 50% mer vatten än vanlig bomull. Lovely Linen är enkelt att sköta. Bara tvätta och torktumla. Med sin otroliga slitstyrka kommer detta bli din absoluta favorit i hemmet för många år framöver. Glöm inte beställa till påslakan i samma färg. Linnet kommer från odlingar i Europa och förädlas enligt gamla anrika traditioner för att säkerställa bästa kvalitet. Storlek: 50x60cm. Material: 100% tvättat linne. Tvättråd: 60 grader maskintvätt. Torktumla gärna för att få en skrynkligare look.

Odd Molly

Odd Molly Örngott Lounging Around cm Shell

Visa bäst pris

Odd Molly Örngott Lounging Around 50x60cm. Vackert tryck på detta örngott i satin med Odd Molly logotyp. Vit baksidan samt knytband i sidan i kontrasterande färg, samt påsytt emblem. Trådtäthet 400. Köp till påslakan separat. Producerat i Portugal. 100% bomullssatin. 80s garner, Trådtäthet 400 (214186). Storlek: 50x60cm. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Linum

Linum Sense Örngott Yasmin Grå

Visa bäst pris

Linum Sense örngott YasminSense är Linums ekologiska serie med organisk bomull. Härligt örngott med diskrekta breda ränder och en lyxig känsla, designat av Linum och tillverkat i 100% bomull. Material: 100% Ekologisk Bomull/Satin Bäckebölja Storlek: 50x60cm Design: Linum. Färg: Grå Skötselråd:

Himla

Himla Örngott Sunshine Lyric

Visa bäst pris

Sunshine örngott är ett tunt vävt och vackert hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsam att sköta. Sunshine behöver inte strykas, låt gärna skrynklorna ge liv i hemmet. Kvalitet: 100% linne. Färg: mörkgrå. Tvättråd: 60 grader maskintvättpåslakan och underlakan säljes separat.

Himla

Himla Örngott Urban Design By BankerWessel Stone

Visa bäst pris

Himla Örngott Urban Design By BankerWessel Stone Urban Design by BankerWessel i tvättad satin ger en mjuk och skön känsla. Sänglinnet har ett vackert tryckt mönster framtaget av BankerWessel. Storlek: 50x60cm. Kvalitet: 100% bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt.

Pellevävare

Pellevävare Örngott Bergman Linne cm Asphalt

Visa bäst pris

Pellevävare Örngott Bergman 50x60cm. Bergman är en härlig serie påslakan, örngott och underlakan i 100% linne. Linne har egenskapen att hålla dig varm när det är kallt och tvärtom. Driver samtidigt bort fukt som kroppen ger ifrån sig under natten. Material: 100% linne. Tvättråd: Tvättas med fördel i 60 grader.

Grand Design

Grand Design Örngott Nantucket Ljusblå 5060

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Nantucket Ljusblå 50×60 cm. Grand Designs Nantucketserie är en ultrajämn och krispig bomullskvalitet i en 205 TC Percale. Tyget är färgat i smala ränder. Örngottet har en vinge på tre sidor och en broderad linje för att skapa den perfekta inramnings detaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullspercale (Trådtäthet TC 205). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Himla

Himla Örngott Hope Flower Silence

Visa bäst pris

Himla Örngott Hope Flower Silence 50x60cm. Himlas nya bäddserie Hope i ekologisk bomullspercale är lätt och luftigt. Känslan i bädden blir krispig och sval. Finns som enfärgat, rand och en överfärgad blomma som alla är fina att kombinera. Blomman är tryckt och sedan överfärgad i en gråskala. Material: 100% ekologisk bomull. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader. Örngott och underlakan säljes separat.

Grand Design

Grand Design Örngott Diamond Satin White 5060

Visa bäst pris

Diamond satin är förmodligen Grand Designs mjukaste kvalitet. Tillverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet och högt garnnummer vilket tillåter Grand Design att garantera en härligt sidenkvalitét och bästa komfort. Ett klassiskt mönster i form av ett litet diamanttryck över hela örngottet och påslakanet, passar perfekt med deras andra designer i färg och stil. Örngottet har en vinge på tre sidor och en broderad linje för att skapa den perfekta inramnings detaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Beach House Company

Beach House Örngott Snowflake

Visa bäst pris

Beach House Örngott Snowflake är ett vackert enfärgat örngott med en tryckt snöflinga mitt på. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet. påslakan och underlakan säljes separat. Färg, vit. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.

Gripsholm

Gripsholm Örngott Dobby Satin White

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Dobby Satin WhiteEPremium satinörngott med vinge i dobbyvävd fintrådig bomull. Det vävda mönstret framhävs av satinbindningen som ger dess lyster. Påslakan och örngott säljes separat. Trådtäthet 339. Välj storlek ovan. Storlek: 50x60cm eller 50x90cm. Material: 100% bomullssatin. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Grand Design

Grand Design Örngott Bedford Satin White/White

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Bedford Satin White/White 50×60 cm. Bedford satin är Grand Designs ultimata lyxsängkläder. Tillverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet och högt garnnummer vilket tillåter Grand Design att garantera en härligt sidenkvalitét och bästa komfort. Passar perfekt med Grand Designs andra designer i färg och stil. Bedford Satin har klara färger och örngottet har vinge och broderi i kontrasterande färg på 3 sidor som är den perfekta inramningsdetaljen och påslakanen har broderi i kontrasterande färg på överdelen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Himla

Himla Örngott Urban Vit

Visa bäst pris

Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. Örngottet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort. Kvalitet: 100% bomull. Färg: Vit. Tvättråd: 60 grader maskintvätt .

Himla

Himla Örngott Urban Nostalgi

Visa bäst pris

Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. Örngottet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort. Kvalitet: 100% bomull. Färg: grön, turkos. Tvättråd: 60 grader maskintvätt .

Himla

Himla Örngott Urban Storm

Visa bäst pris

Himla Örngott Urban Storm 50x60cm. Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. Örngottet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort. Kvalitet: 100% bomull. Tvättråd: 60 grader maskintvätt.

Pellevävare

Pellevävare Örngott Fäviken Linne cm Navy

Visa bäst pris

Pellevävare Örngott Fäviken Linne 50x60cm Navy. Fäviken är en härlig serie påslakan och örngott i 100% tvättat linne. Det klassiska rutmönstret förgyller vilken säng som helst. Linne har egenskapen att hålla dig varm när det är kallt och tvärtom. Driver samtidigt bort fukt som kroppen ger ifrån sig under natten. Material: 100% linne. Tvättråd: Tvättas med fördel i 60 grader.

Grand Design

Grand Design Örngott Nantucket Grå 5060

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Nantucket Grå 50×60 cm. Grand Designs Nantucketserie är en ultrajämn och krispig bomullskvalitet i en 205 TC Percale. Tyget är färgat i smala ränder. Örngottet har en vinge på tre sidor och en broderad linje för att skapa den perfekta inramnings detaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullspercale (Trådtäthet TC 205). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Himla

Himla Örngott Sunshine Ash

Visa bäst pris

Himla Örngott Sunshine Ash 50x60cm. Sunshine örngott är ett tunt vävt och vackert hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsam att sköta. Sunshine behöver inte strykas, låt gärna skrynklorna ge liv i hemmet. Kvalitet: 100% linne. Tvättråd: 60 grader maskintvättpåslakan och underlakan säljes separat.

Grand Design

Grand Design Örngott Paisley Satin Blue 5060

Visa bäst pris

Paisley Satin är förmodligen förmodligen Grand Designs mjukaste kvalitet. illverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet och högt garnnummer vilket tillåter Grand Design att garantera en härligt sidenkvalitét och bästa komfort. Ett klassiskt paisley tryck som passar perfekt med Grand Designs andra designer i färg och stil. Örngott och påslakan har piping i kontrastfärg på alla sidor som är den perfekta inramningsdetaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Beach House Company

Beach House Örngott Band Smoke/White

Visa bäst pris

Beach House Örngott Band Smoke/White är ett vackert enfärgat örngott med en mörk bård i sammet. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet. påslakan och underlakan säljes separat. Färg, vit. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.

Gripsholm

Gripsholm Örngott Dobby Satin Mid Grey

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Dobby SatinEPremium satinörngott med vinge i dobbyvävd fintrådig bomull. Det vävda mönstret framhävs av satinbindningen som ger dess lyster. Påslakan och örngott säljes separat. Trådtäthet 339. Välj storlek ovan. Storlek: 50x60cm eller 50x90cm. Material: 100% bomullssatin. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Grand Design

Grand Design Örngott Bedford Satin Navy

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Bedford Satin Navy 50×60 cm. Bedford satin är Grand Designs ultimata lyxsängkläder. Tillverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet och högt garnnummer vilket tillåter Grand Design att garantera en härligt sidenkvalitét och bästa komfort. Passar perfekt med Grand Designs andra designer i färg och stil. Bedford Satin har klara färger och örngottet har vinge och broderi i kontrasterande färg på 3 sidor som är den perfekta inramningsdetaljen och påslakanen har broderi i kontrasterande färg på överdelen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Himla

Himla Örngott Urban Opal

Visa bäst pris

Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. Örngottet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort. Kvalitet: 100% bomull. Färg: Opalvit. Tvättråd: 60 grader maskintvätt .

PiP Studio

PiP Studio Örngott PiP Garland Blå

Visa bäst pris

Extra Örngott till Garland Blue från PiP Studio i ett detaljrikt mönster och med starka färger såsom blått, rosa och orange. Örngottet är Two faced med beige mönstrad baksida. Detaljer: Blått örngott med mönster av blommor och cirklar Örngott i storlek 50 x 60 cm 100% bomull percale. Mönster kan variera något från bilden. Underhåll: Tvätta före användning Tvätta första 3 gångerna i 60 grader Genom att tvätta i 60 grader fäster tyget och fixerar färgerna Påslakan och kudde tvättas vrängd med innersida ut. Använd inte för mycket tvättmedel. Använd ett (flytande) tvättmedel utan blekmedel. Hämta ut påslakanset ur tvättmaskinen direkt när den är färdig

Himla

Himla Örngott Drottningholm Fig

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kuddfodral med knappar på sidan. Kvalitet: 100% bomull. Färg: lila. Tvättråd: 60 grader maskintvätt.

Pellevävare

Pellevävare Örngott Paisley Satin cm Beige

Visa bäst pris

Pellevävare Örngott Paisley Satin 50x60cmPaisley är en härlig serie påslakan och örngott i 100%bomullssatin med vackert paisleymönster. Bomullssatinen gör det extra mjukt och glansigt. Material: 100% bomullssatin. Tvättråd: Tvättas med fördel i 60 grader.

Grand Design

Grand Design Örngott Diamond Satin Sand 5060

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Diamond Satin Sand 50×60 cmDiamond satin är förmodligen Grand Designs mjukaste kvalitet. Tillverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet och högt garnnummer vilket tillåter Grand Design att garantera en härligt sidenkvalitét och bästa komfort. Ett klassiskt mönster i form av ett litet diamanttryck över hela örngottet och påslakanet, passar perfekt med deras andra designer i färg och stil. Örngottet har en vinge på tre sidor och en broderad linje för att skapa den perfekta inramnings detaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Himla

Himla Örngott Sunshine Peaceful

Visa bäst pris

Himla Örngott Sunshine Peaceful 50x60cm. Sunshine örngott är ett tunt vävt och vackert hellinne som tvättats efter sömnad för att få en mjuk och skön känsla. Ger ett avslappnat uttryck till hemmet och är lättsam att sköta. Sunshine behöver inte strykas, låt gärna skrynklorna ge liv i hemmet. Kvalitet: 100% linne. Tvättråd: 60 grader maskintvättpåslakan och underlakan säljes separat.

Grand Design

Grand Design Örngott Paisley Satin Sand 5060

Visa bäst pris

Paisley Satin är förmodligen förmodligen Grand Designs mjukaste kvalitet. illverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet och högt garnnummer vilket tillåter Grand Design att garantera en härligt sidenkvalitét och bästa komfort. Ett klassiskt paisley tryck som passar perfekt med Grand Designs andra designer i färg och stil. Örngott och påslakan har piping i kontrastfärg på alla sidor som är den perfekta inramningsdetaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Odd Molly

Odd Molly Örngott Everyday Sand

Visa bäst pris

Odd Molly Örngott Everyday är ett vackert mönstrat örngott som är two-faced, med paiselymönster på framsidan samt smått tryck på baksidan. Snygga knytband i sidan för att hålla innerkudden på plats. Styla med matchande påslakan i Everyday-serien. Producerat i Portugal. 100% kammad bomullssatin med tryck på fram och baksidaTrådtäthet 400 (214186) Färg: SandfärgadStorlek: 50x60cm. Tvättråd: SatinSatin är ett tyg där trådarna i varp och väft binds så att varpen är mest synlig. Ytan på tyget blir således väldigt slät och blank. Används ofta i siden, underkläder och sängkläder.

Gripsholm

Gripsholm Örngott Dobby Satin Dala Blue

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Dobby SatinEPremium satinörngott med vinge i dobbyvävd fintrådig bomull. Det vävda mönstret framhävs av satinbindningen som ger dess lyster. Påslakan och örngott säljes separat. Trådtäthet 339. Välj storlek ovan. Storlek: 50x60cm eller 50x90cm. Material: 100% bomullssatin. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Grand Design

Grand Design Örngott Diamond Satin Light Blue

Visa bäst pris

Diamond satin är förmodligen Grand Designs mjukaste kvalitet. Tillverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet och högt garnnummer vilket tillåter Grand Design att garantera en härligt sidenkvalitét och bästa komfort. Ett klassiskt mönster i form av ett litet diamanttryck över hela örngottet och påslakanet, passar perfekt med deras andra designer i färg och stil. Örngottet har en vinge på tre sidor och en broderad linje för att skapa den perfekta inramnings detaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Himla

Himla Örngott Urban Passad

Visa bäst pris

Urban påslakanserie från Himla är en stentvättad satin med öppna kanter för ett modernt intryck. Örngottet är först sytt sedan stentvättat för att få bort all ruggig yta. Detta ger en extremt mjuk och härlig bomull som får en att vilja sova och drömma sig bort. Kvalitet: 100% bomull. Färg: Blå. Tvättråd: 60 grader maskintvätt .

PiP Studio

PiP Studio Örngott Floral Fantasy Blå

Visa bäst pris

PiP Studio Örngott Floral Fantasy BlåÖrngott Floral Fantasy Blå från PiP Studio i fantasirikt och härligt blommigt mönster i sprakande färger på en blåfärgad botten. Mönstret innehåller blommor på blåfärgad botten. Örngottet är Two faced med häftigt mönstrad baksida i blå och rosa. Detaljer: Blåfärgat örngott med mönster av blommor. Storlek 50 x 60 cm. 100% bomull percale. Mönster kan variera något från bilden. Underhåll: Tvätta före användning. Tvätta första 3 gångerna i 60 grader. Genom att tvätta i 60 grader fäster tyget och fixerar färgerna. Påslakan och kudde tvättas vrängd med innersida ut. Använd inte för mycket tvättmedel. Använd ett (flytande) tvättmedel utan blekmedel

Himla

Himla Örngott Drottningholm Antracite

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie i bomullspercale som ger en skön och sval känsla. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger. Kuddfodral med knappar på sidan. Kvalitet: 100% bomull. Färg: antracitgrå. Tvättråd: 60 grader maskintvätt.

Pellevävare

Pellevävare Örngott Paisley Satin cm Blue

Visa bäst pris

Pellevävare Örngott Paisley Satin 50x60cmPaisley är en härlig serie påslakan och örngott i 100%bomullssatin med vackert paisleymönster. Bomullssatinen gör det extra mjukt och glansigt. Material: 100% bomullssatin. Tvättråd: Tvättas med fördel i 60 grader.

Grand Design

Grand Design Örngott Diamond Satin Navy 5060

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Diamond Satin Navy 50×60 cmDiamond satin är förmodligen Grand Designs mjukaste kvalitet. Tillverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet och högt garnnummer vilket tillåter Grand Design att garantera en härligt sidenkvalitét och bästa komfort. Ett klassiskt mönster i form av ett litet diamanttryck över hela örngottet och påslakanet, passar perfekt med deras andra designer i färg och stil. Örngottet har en vinge på tre sidor och en broderad linje för att skapa den perfekta inramnings detaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Beach House Company

Beach House Örngott Palm Tree

Visa bäst pris

Ett vackert enfärgat örngott med tryckt palm på. Sängkläderna är tillverkade av kammad bomull som stickas, så kallad singlejersey. Det är samma tyg som T-shirts är gjorda av. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Lakanen är behandlade med särskilda enzymer för att inte noppa sig. Denna behandling gör att det släpper mycket ludd vid torkning de första tvättarna. Detta gäller särskilt vid tork i tumlare. Hela produktionsprocessen är öko-Tex 100 certifierad, klass 1. Detta innebär en helt giftfri tillverkning. Fördelen med singlejersey i sängkläder är förutom skrynkelfriheten att det andas bättre än tätvävda lakan, de draperar sig på ett mer följsamt sätt och det är få saker som kan mäta sig med dess mjuka yta. Beach House Jersey Sheets är testade för styrka, vridning, hållbarhet och färgäkthet. Tvättråd: Jerseytyg har en förmåga att dra ihop sig något efter tvätt. Dock är detta inget problem med Beach House Jersey Sheets eftersom de är antikrympbehandlade.

Grand Design

Grand Design Örngott Bedford Satin Sand 5060

Visa bäst pris

Bedford satin är Grand Designs ultimata lyxsängkläder. Tillverkad av långa bomullsfibrer 300 TC trådtäthet och högt garnnummer vilket tillåter Grand Design att garantera en härligt sidenkvalitét och bästa komfort. Passar perfekt med Grand Designs andra designer i färg och stil. Bedford Satin har klara färger och örngottet har vinge och broderi i kontrasterande färg på 3 sidor som är den perfekta inramningsdetaljen och påslakanen har broderi i kontrasterande färg på överdelen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar eller någon av Grand Designs andra serier. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomullssatin (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Odd Molly

Odd Molly Örngott Good Night Mid Grey

Visa bäst pris

Odd Molly Örngott Good Night är ett vackert broderat örngott i 100% bomullspercale. Framsida med brodyr samt slät baksida. Vackra volanger runtom samt knytband i samma kvalitet. Köp till påslakan i samma serie. 100% bomullspercale60s garner, Trådtäthet 300 (185115) Färg: mörkgrå. Storlek: 50x60cm. Tvättråd: PercaleEn slät väv där varp och väft går över och under varandra. Liksidig. Antalet trådar på väft och varp överstiger 200/per tum2 och får därför kallas percale.

Gripsholm

Gripsholm Örngott Washed Percale Medium Grey

Visa bäst pris

Gripsholm Örngott Washed Percale. Premium örngott i fintrådig tvättad percale med dubbelsöm. Percale är en tätväd kvalité av fintrådig kammad bomull som ger en slät yta och en mjuk och sval känsla. Tvättningen gör tyget extra mjukt och skönt. Trådtäthet 200. Välj storlek ovan. Percale är ett exklusivt tyg som vävs i speciella vävstolar trädda med minst 200 trådar per kvadrattum. Dessa trådar vävs med en otrolig täthet för maximal tålighet. Innan vävning både kardas och kammas bomullen som ger tyget dess karaktäristiska mjukhet och lyster. Storlek: 50x60cm eller 50x90cm. Material: 100% bomullspercale. Tvättråd: 60 grader maskintvätt

Grand Design

Grand Design Örngott Avalon Stripe Blue

Visa bäst pris

Grand Design Örngott Avalon StripeDenna serie bäddset adderar nytt liv och individualitet till ditt hem med dess vackra enkla ränder. Örngottet har en vinge på tre sidor och en broderad linje för att skapa den perfekta inramningsdetaljen. Grand Design hämtar sin inspiration från den klassiska modeindustrin. De älskar materialen och stilarna och vill applicera det i våra hem. Blanda gärna med andra färgsättningar i serien Avalon. Sydd i Portugal. Material: 100% Bomull (Trådtäthet TC 300). Tvättbar i maskin, Kan torktumlas, Öko-Tex certifierad.

Hemtex

Örngott Margareta

Visa bäst pris

Örngott, Grå, 50x90cm

Navy Stories

Örngott Stripe

Visa bäst pris

Örngott, Grå, 65x65cm

Piu Belle

Örngott Rombus

Visa bäst pris

Örngott, Vit, 50x60cm

Hemtex

Örngott Kingsize Dyning

Visa bäst pris

Örngott Kingsize, Antikblå, 50x90cm

Hemtex

Örngott Tobago

Visa bäst pris

Örngott, Basilika, 65x65cm

Hemtex

Örngott Söderköping

Visa bäst pris

Örngott, Grå, 60x50cm

Martinex

Örngott Pippi

Visa bäst pris

Örngott, Multi, 50x60cm

Hemtex Basic

Örngott Harmony

Visa bäst pris

Örngott, Ljusgrå, 50x60cm

Hemtex

Örngott Dyning

Visa bäst pris

Örngott, Antikblå, 50x60cm

Hemtex

Örngott Kingsize Birgitta

Visa bäst pris

Örngott Kingsize, Creme, 50x90cm

Hemtex

Örngott Charlie

Visa bäst pris

Örngott, Multivit, 60x50cm

Martinex

Örngott Drake

Visa bäst pris

Örngott, Multi, 50x60cm

Hemtex

Örngott Karlstad

Visa bäst pris

Örngott, Grå, 50x60cm

Hemtex

Örngott Cloette

Visa bäst pris

Örngott, Teal, 50x60cm

Hemtex

Örngott Brus

Visa bäst pris

Örngott, Marin, 50x60cm

Fine Little Day

Örngott Water Lilies

Visa bäst pris

Örngott, Grå, 50x60cm

Martinex

Örngott Hängmatta

Visa bäst pris

Örngott, Multi, 50x60cm

Hotel Selection

Örngott Kingsize Paisley

Visa bäst pris

Örngott Kingsize, Grå, 50x60cm

Hemtex

Örngott Lurex

Visa bäst pris

Örngott, Vit, 60x50cm

Hemtex

Örngott Mirelle

Visa bäst pris

Örngott, Blå, 50x60cm

Fine Little Day

Örngott Björn

Visa bäst pris

Örngott, Ljusturkos, 50x60cm

Martinex

Örngott Robin Hood

Visa bäst pris

Örngott, Multi, 50x60cm

Hemtex

Örngott Marseille

Visa bäst pris

Örngott, Grå, 50x60cm

Hemtex

Örngott Helsingborg

Visa bäst pris

Örngott, Grå, 50x60cm

Beach House

Örngott Palm Tree

Visa bäst pris

Örngott, Vit, 50x60cm

Fine Little Day

Örngott Bird

Visa bäst pris

Örngott, Blå, 50x60cm

Hemtex

Örngott Little Africa

Visa bäst pris

Örngott, Gråblå, 50x60cm

Hemtex

Örngott Provence

Visa bäst pris

Örngott, Grå, 50x60cm

Hemtex

Örngott ECO Percale

Visa bäst pris

Örngott ECO, Vit, 50x60cm

Beach House

Örngott Band Blush

Visa bäst pris

Örngott, Rosa, 50x60cm

Hemtex

Örngott Otilia

Visa bäst pris

Örngott, Kobolt, 50x60cm

Hemtex

Örngott Grandir

Visa bäst pris

Örngott, Grå, 60x50cm

Örngott Soft Satin

Visa bäst pris

Örngott, Ljung

Hemtex

Örngott ECO Vit

Hemtex

Örngott Baby Eco Smooth

Visa bäst pris

Örngott Baby, Denim, 55x38cm

Beach House

Örngott Bh Fold Sky Cm Pillowcase

Hemtex

Örngott Bris

Visa bäst pris

Örngott, Isblå, 60x50cm

Martinex

Örngott Hästar

Visa bäst pris

Örngott, Multi, 50x60cm

Hemtex

Örngott Kingsize Soft Satin

Visa bäst pris

Örngott Kingsize, Grå, 90x50cm

Hemtex

Örngott Spottie

Visa bäst pris

Örngott, Grön, 60x50cm

Hemtex

Örngott ECO Smooth

Visa bäst pris

Örngott ECO, Teal, 50x90cm

Örngott Varvunraita

Visa bäst pris

Sätt klass på sovrummet med Varvunraita örngott från Marimekko. Kuddfodralet har ett grafiskt mönster designat av Vuokko Eskolin-Nurmesniemi.

Beach House

Örngott cm Logo Beach

Visa bäst pris

Örngott, 50x60cm

Hemtex

Örngott Jersey

Visa bäst pris

Örngott, Blå, 65x65cm

Martinex

Örngott Mulle

Visa bäst pris

Örngott, Multi, 50x60cm

Hemtex

Örngott Soft

Visa bäst pris

Örngott, Creme, 50x90cm

Hemtex

Örngott Flock

Visa bäst pris

Örngott, Blå, 50x60cm

Hemtex

Örngott Hedemora

Visa bäst pris

Örngott, Grå, 50x60cm

Beach House

Örngott Plain Smoke

Hotel Selection

Örngott Hotel Selection 1965

Visa bäst pris

Örngott, Grå, 50x60cm

Martinex

Örngott Happy Häst

Visa bäst pris

Örngott, Multi, 50x60cm

Hemtex

Örngott Falköping

Visa bäst pris

Örngott, Grå, 60x50cm

Hemtex

Örngott Anki

Visa bäst pris

Örngott, Rostfritt stål, 60x50cm

Hemtex

Örngott Olivie

Visa bäst pris

Örngott, Multivit, 60x50cm

Beach House

Örngott Plain Coffee

Hemtex

Örngott Ito Eco

Visa bäst pris

Örngott, Mörkgrå, 50x60cm

Martinex

Örngott Labyrint

Visa bäst pris

Örngott, Multi, 50x60cm

Hemtex

Örngott Beatrice

Visa bäst pris

Örngott, Ljusgrön, 60x50cm

Hemtex

Örngott Grace Eco

Visa bäst pris

Örngott, Grå, 65x65cm

Hemtex

Örngott Limpopo

Visa bäst pris

Örngott, Blå, 50x60cm

Beach House

Örngott cm Plain White

Visa bäst pris

Örngott, 50x60cm

Hemtex

Örngott Birgitta

Visa bäst pris

Örngott, Mörklila, 65x65cm

Martinex

Örngott Emil

Visa bäst pris

Örngott, Multi, 50x60cm

Hemtex

Örngott Kingsize Hiro

Visa bäst pris

Örngott Kingsize, Ljusgrå, 50x90cm

Hemtex

Örngott Cloe

Visa bäst pris

Örngott, Multi, 60x50cm

Hemtex

Örngott Fijona

Visa bäst pris

Örngott, Vit, 50x60cm

Beach House

Örngott cm Fold Fog

Visa bäst pris

Örngott, 50x60cm

Hemtex

Örngott Linus

Visa bäst pris

Örngott, Linne, 30x40cm

Piu Belle

Örngott Boudelair

Visa bäst pris

Örngott, Antikblå, 50x60cm

Hemtex

Örngott Hiro

Visa bäst pris

Örngott, Antikblå, 60x50cm

Hemtex

Örngott Rosefield

Visa bäst pris

Örngott, Körsbärsblomma, 50x60cm

Hemtex

Örngott Kampala

Visa bäst pris

Örngott, Basilika, 65x65cm

Fine Little Day

Örngott Kingsize cm Gran Svart

Visa bäst pris

Örngott Kingsize, 50x90cm

Hemtex

Örngott I Linne Linus

Visa bäst pris

Örngott I Linne, Linne, 50x60cm

Hemtex

Örngott Halvlinne Enzo

Visa bäst pris

Örngott Halvlinne, Ljusgrön, 60x50cm

Hemtex

Örngott Eco Grace

Visa bäst pris

Örngott, Grå, 50x60cm

Hemtex + Nadja Wedin

Örngott Kingsize Willow

Visa bäst pris

Örngott Kingsize, Multivit, 90x50cm

Hemtex

Örngott Bluebell

Visa bäst pris

Örngott, Blå, 50x60cm

Fine Little Day

Örngott Gran Svart

Navy Stories

Örngott Big Stripe

Visa bäst pris

Örngott, Marin, 50x90cm

Hemtex

Örngott Saltvik

Visa bäst pris

Örngott, Ljusgrå, 50x60cm

Hemtex

Örngott Kingsize Emmy

Visa bäst pris

Örngott Kingsize, Multirosa, 90x50cm

Hemtex

Örngott Hagen

Visa bäst pris

Örngott, Kobolt, 60x50cm

Hemtex

Örngott Plask

Visa bäst pris

Örngott, Blå, 50x60cm

Hemtex

Örngott Kigali

Visa bäst pris

Örngott, Teal, 50x60cm

Navy Stories

Örngott Melange

Visa bäst pris

Örngott, Ljusgrå, 65x65cm

Hemtex

Örngott Percale

Visa bäst pris

Örngott, Ljusgrå, 60x50cm

Hemtex

Örngott Zig Zag

Visa bäst pris

Örngott, Vit, 60x50cm

Hemtex

Örngott Kingsize Tobago

Visa bäst pris

Örngott Kingsize, Basilika, 50x90cm

Hemtex

Örngott Washed Satin

Visa bäst pris

Örngott, Ljusgrön, 50x60cm

Himla

Örngott Hope Plain flera färger White Himla

Visa bäst pris

Ur serien Hope finns det en modell som heter Hope Plain från Himla som är gjort av ekologisk tvättad bomullspercale. Örngottet har en luftig känsla som i sängen känns krispigt och sval. Matcha gärna örngottet med påslakan ur samma serie. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Dirty Linen

Örngott Blekrosa flera storlekar cm Dirty Linen

Visa bäst pris

Linneörngott från trendiga Dirty Linen i blekrosa chambrayväv, finns i olika storlekar. Linne är överlägset det bästa materialet för god sömn oavsett säsong tack vare materialets förmåga att absorbera fukt och reglera temperaturen. Kombinera örngottet med tillhörande påslakan och underlakan för den perfekta bäddningen. Färg: BlekrosaMaterial: 100% linne. Tvättråd: Vräng örngottet före tvätt och tvätta i 40 grader med milt tvättmedel utan blekmedel, Centrifugera lätt på lågt varvtal, Torktumla lätt på låg värme och låt sedan hängtorka.

Pellevävare

Örngott Chambray Blå flera storlekar Beige cm Pellevävare

Visa bäst pris

Örngottet Chambray från Pellevävare är tillverkat i ren bomullschabray. Påslakanet finns i flera färgställningar med vit kant och i två storlekar, singel och kingsize. Kombinera med påslakan i samma serie och andra sköna produkter från Pellevävare. Färg: Blå. Material: 100% bomull. Tvättråd: Tvätta i 60 grader med milt tvättmedel utan blekmedel.

Himla

Örngott Soul of Himla Kohl Himla

Visa bäst pris

Underbart örngott i den härliga serien Soul of Himla från Himla! Det sköna örngottet finns i flera färger och storlekar. Matcha med påslakan, kuddar och gardinlängd m. m. ur samma fantastiska serie. Soul of Himla är Himlas exklusiva serie som innefattar det essentiella av Himla vad gäller färgskala, kvalitet och känsla, men på sitt alldeles egna vis. De flesta av de fantastiska produkterna är i stentvättat linne men till sänglinnet har Himla valt en helt exceptionellt skön stentvättad satin och stentvätten gör dessutom att sänglinnet ser ut att ha en liten sliten linnelook. Storlek: 50×60 cm Färg: Bark, kohl, mist, mother of pearl, white, winter och zink.

Himla

Örngott Sunshine flera färger Balance Himla

Visa bäst pris

örngottet Sunshine från Himla ingår i deras populära serie &quotThe new linen look&quot vilket innebär att sänglinnet har tvättats efter sömnad för att få en härlig och avslappnad känsla. Örngottet finns i flera färgställningar. Matcha med påslakan i samma design. Storlek: 50×60 cm Material: 100% lin

Himla

Örngott Drottningholm med vinge Aluminium Himla

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie som består av tunna och tätt vävda trådar för en skönare och svalare bomullskvalitet. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger, med exempelvis lakan och påslakan för dubbelsäng. Örngotten finns att få med antingen knapp eller vinge. Observera att bilderna visar örngottet med knapp! Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Hope Plain flera färger Silence Himla

Visa bäst pris

Ur serien Hope finns det en modell som heter Hope Plain från Himla som är gjort av ekologisk tvättad bomullspercale. Örngottet har en luftig känsla som i sängen känns krispigt och sval. Matcha gärna örngottet med påslakan ur samma serie. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Dirty Linen

Örngott Bruten vit flera storlekar cm Dirty Linen

Visa bäst pris

Linneörngott från trendiga Dirty Linen i bruten vit chambrayväv, finns i olika storlekar. Linne är överlägset det bästa materialet för god sömn oavsett säsong tack vare materialets förmåga att absorbera fukt och reglera temperaturen. Kombinera örngottet med tillhörande påslakan och underlakan för den perfekta bäddningen. Färg: Bruten vit. Material: 100% linne. Tvättråd: Vräng örngottet före tvätt och tvätta i 40 grader med milt tvättmedel utan blekmedel, Centrifugera lätt på lågt varvtal, Torktumla lätt på låg värme och låt sedan hängtorka.

Pellevävare

Örngott Chambray Blå flera storlekar Blå cm Pellevävare

Visa bäst pris

Örngottet Chambray från Pellevävare är tillverkat i ren bomullschabray. Påslakanet finns i flera färgställningar med vit kant och i två storlekar, singel och kingsize. Kombinera med påslakan i samma serie och andra sköna produkter från Pellevävare. Färg: Blå. Material: 100% bomull. Tvättråd: Tvätta i 60 grader med milt tvättmedel utan blekmedel.

Himla

Örngott Soul of Himla White Himla

Visa bäst pris

Underbart örngott i den härliga serien Soul of Himla från Himla! Det sköna örngottet finns i flera färger och storlekar. Matcha med påslakan, kuddar och gardinlängd m. m. ur samma fantastiska serie. Soul of Himla är Himlas exklusiva serie som innefattar det essentiella av Himla vad gäller färgskala, kvalitet och känsla, men på sitt alldeles egna vis. De flesta av de fantastiska produkterna är i stentvättat linne men till sänglinnet har Himla valt en helt exceptionellt skön stentvättad satin och stentvätten gör dessutom att sänglinnet ser ut att ha en liten sliten linnelook. Storlek: 50×60 cm Färg: Bark, kohl, mist, mother of pearl, white, winter och zink.

Himla

Örngott Sunshine flera färger Kohl Himla

Visa bäst pris

örngottet Sunshine från Himla ingår i deras populära serie &quotThe new linen look&quot vilket innebär att sänglinnet har tvättats efter sömnad för att få en härlig och avslappnad känsla. Örngottet finns i flera färgställningar. Matcha med påslakan i samma design. Storlek: 50×60 cm Material: 100% lin

Himla

Örngott Drottningholm med vinge White Himla

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie som består av tunna och tätt vävda trådar för en skönare och svalare bomullskvalitet. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger, med exempelvis lakan och påslakan för dubbelsäng. Örngotten finns att få med antingen knapp eller vinge. Observera att bilderna visar örngottet med knapp! Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Hope Plain flera färger Sense Himla

Visa bäst pris

Ur serien Hope finns det en modell som heter Hope Plain från Himla som är gjort av ekologisk tvättad bomullspercale. Örngottet har en luftig känsla som i sängen känns krispigt och sval. Matcha gärna örngottet med påslakan ur samma serie. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Ferm Living

Örngott Hush Light Grey cm Ferm Living

Visa bäst pris

Hush är en serie påslakan och örngott i härlig ekologisk och GOTS-certifierad bomull. I serien finns det sex olika men matchande färgställningar att välja mellan. Påslakan och örngott köps separat, så för den som vill går det bra att blanda olika färger för att sätta sin egen prägel på bäddningen. Storlek: 50×60 cm. Färg: Light GreyMaterial: 100% ekologisk bomull, GOTS certifierad. Tvättråd: Tvätta i 40 grader, vräng örngottet ut och in före tvätt.

Pellevävare

Örngott Paisley Blå Pellevävare

Visa bäst pris

Fräscha upp dina kuddar med snygga örngott från Pellevävare! örngotten är tillverkade av 100% bomull och finns i flera färger. Innehåller endast örngott. Storlek: 50 x 60 cm

Himla

Örngott Soul of Himla Mother of pearl Himla

Visa bäst pris

Underbart örngott i den härliga serien Soul of Himla från Himla! Det sköna örngottet finns i flera färger och storlekar. Matcha med påslakan, kuddar och gardinlängd m. m. ur samma fantastiska serie. Soul of Himla är Himlas exklusiva serie som innefattar det essentiella av Himla vad gäller färgskala, kvalitet och känsla, men på sitt alldeles egna vis. De flesta av de fantastiska produkterna är i stentvättat linne men till sänglinnet har Himla valt en helt exceptionellt skön stentvättad satin och stentvätten gör dessutom att sänglinnet ser ut att ha en liten sliten linnelook. Storlek: 50×60 cm Färg: Bark, kohl, mist, mother of pearl, white, winter och zink.

Himla

Örngott Sunshine flera färger Lyric Himla

Visa bäst pris

örngottet Sunshine från Himla ingår i deras populära serie &quotThe new linen look&quot vilket innebär att sänglinnet har tvättats efter sömnad för att få en härlig och avslappnad känsla. Örngottet finns i flera färgställningar. Matcha med påslakan i samma design. Storlek: 50×60 cm Material: 100% lin

Himla

Örngott Drottningholm med vinge fig Himla

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie som består av tunna och tätt vävda trådar för en skönare och svalare bomullskvalitet. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger, med exempelvis lakan och påslakan för dubbelsäng. Örngotten finns att få med antingen knapp eller vinge. Observera att bilderna visar örngottet med knapp! Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Hope Plain flera färger Happiness Himla

Visa bäst pris

Ur serien Hope finns det en modell som heter Hope Plain från Himla som är gjort av ekologisk tvättad bomullspercale. Örngottet har en luftig känsla som i sängen känns krispigt och sval. Matcha gärna örngottet med påslakan ur samma serie. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Ferm Living

Örngott Hush Light Blue cm Ferm Living

Visa bäst pris

Hush är en serie påslakan och örngott i härlig ekologisk och GOTS-certifierad bomull. I serien finns det sex olika men matchande färgställningar att välja mellan. Påslakan och örngott köps separat, så för den som vill går det bra att blanda olika färger för att sätta sin egen prägel på bäddningen. Storlek: 50×60 cm. Färg: Light BlueMaterial: 100% ekologisk bomull, GOTS certifierad. Tvättråd: Tvätta i 40 grader, vräng örngottet ut och in före tvätt.

Pellevävare

Örngott Paisley Beige Pellevävare

Visa bäst pris

Fräscha upp dina kuddar med snygga örngott från Pellevävare! örngotten är tillverkade av 100% bomull och finns i flera färger. Innehåller endast örngott. Storlek: 50 x 60 cm

Newport Collection

Örngott Chambray Röd Newport

Visa bäst pris

örngott Chambray från Newport Collection är designat i amerikansk New England-stil. Örngottet är tillverkat i klassisk chambray och har dekorativa gummiknappar. Örngottet finns i färgerna rött och blått. Matcha med påslakan i samma snygga design. Färg: Röd och blå Material: 100% Pinpoint Oxford bomull Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Sunshine flera färger Aska Himla

Visa bäst pris

örngottet Sunshine från Himla ingår i deras populära serie &quotThe new linen look&quot vilket innebär att sänglinnet har tvättats efter sömnad för att få en härlig och avslappnad känsla. Örngottet finns i flera färgställningar. Matcha med påslakan i samma design. Storlek: 50×60 cm Material: 100% lin

Newport Collection

Örngott Boston Gingham blå/vit Newport Collection

Visa bäst pris

Örngott Boston Gingham från Newport Collection är tillverkat av 100% bomull. Matcha med påslakan i samma snygga design. Färg: Blå/vit. Storlek: 50×60 cm. Material: 100% bomull

Himla

Örngott Hope Plain flera färger Fresh Himla

Visa bäst pris

Ur serien Hope finns det en modell som heter Hope Plain från Himla som är gjort av ekologisk tvättad bomullspercale. Örngottet har en luftig känsla som i sängen känns krispigt och sval. Matcha gärna örngottet med påslakan ur samma serie. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Ferm Living

Örngott Hush Dusty Blue cm Ferm Living

Visa bäst pris

Hush är en serie påslakan och örngott i härlig ekologisk och GOTS-certifierad bomull. I serien finns det sex olika men matchande färgställningar att välja mellan. Påslakan och örngott köps separat, så för den som vill går det bra att blanda olika färger för att sätta sin egen prägel på bäddningen. Storlek: 50×60 cm. Färg: Dusty BlueMaterial: 100% ekologisk bomull, GOTS certifierad. Tvättråd: Tvätta i 40 grader, vräng örngottet ut och in före tvätt.

Majvillan

Örngott Tivoli Rosa cm Majvillan

Visa bäst pris

Smakfullt örngott designat av Charlotta Sandberg, tillverkat i 100% ekologisk bomull vilket gör det bekvämt för huvudet. Textilierna är producerade av ekologisk bomull och är GOTS certifierade. Läs mer!Storlek örngott: 50×60 cm

Newport Collection

Örngott Chambray Blå Newport

Visa bäst pris

örngott Chambray från Newport Collection är designat i amerikansk New England-stil. Örngottet är tillverkat i klassisk chambray och har dekorativa gummiknappar. Örngottet finns i färgerna rött och blått. Matcha med påslakan i samma snygga design. Färg: Röd och blå Material: 100% Pinpoint Oxford bomull Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Sunshine flera färger Natur Himla

Visa bäst pris

örngottet Sunshine från Himla ingår i deras populära serie &quotThe new linen look&quot vilket innebär att sänglinnet har tvättats efter sömnad för att få en härlig och avslappnad känsla. Örngottet finns i flera färgställningar. Matcha med påslakan i samma design. Storlek: 50×60 cm Material: 100% lin

Newport Collection

Örngott Kensington Stripe Newport Collection

Visa bäst pris

Örngott Kensington Stripe från Newport Collection är tillverkat av 100% bomull. Matcha med påslakan i samma snygga design. Färg: Blå/vit. Storlek: 50×60 cm. Material: 100% bomull

Himla

Örngott Hope Plain flera färger Clean Himla

Visa bäst pris

Ur serien Hope finns det en modell som heter Hope Plain från Himla som är gjort av ekologisk tvättad bomullspercale. Örngottet har en luftig känsla som i sängen känns krispigt och sval. Matcha gärna örngottet med påslakan ur samma serie. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Ferm Living

Örngott Hush Grey cm Ferm Living

Visa bäst pris

Hush är en serie påslakan och örngott i härlig ekologisk och GOTS-certifierad bomull. I serien finns det sex olika men matchande färgställningar att välja mellan. Påslakan och örngott köps separat, så för den som vill går det bra att blanda olika färger för att sätta sin egen prägel på bäddningen. Storlek: 50×60 cm. Färg: GreyMaterial: 100% ekologisk bomull, GOTS certifierad. Tvättråd: Tvätta i 40 grader, vräng örngottet ut och in före tvätt.

Majvillan

Örngott Tivoli Grå cm Majvillan

Visa bäst pris

örngott med grå färg och tjusigt motiv som är designat av Charlotta Sandberg. Örngottet innehåller 100% ekologisk bomull. Textilierna är producerade av ekologisk bomull och är GOTS certifierade. Läs mer!Storlek örngott: 50×60 cm

Newport Collection

Örngott Big Stripe Vit/blå Newport

Visa bäst pris

örngott Big Stripe från Newport Collection är designat i amerikansk New England-stil. Örngottet är randigt och vändbart, bredrandigt på ena sidan och smalrandigt på andra sidan. Matcha med påslakan i samma snygga design. Färg: Vit/blå och vit/gråMaterial: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Sunshine flera färger Vit Himla

Visa bäst pris

örngottet Sunshine från Himla ingår i deras populära serie &quotThe new linen look&quot vilket innebär att sänglinnet har tvättats efter sömnad för att få en härlig och avslappnad känsla. Örngottet finns i flera färgställningar. Matcha med påslakan i samma design. Storlek: 50×60 cm Material: 100% lin

Newport Collection

Örngott Bal Harbour Newport Collection

Visa bäst pris

Örngott Bal Harbour från Newport Collection är tillverkat av 100% satin. Matcha med påslakan i samma snygga design. Färg: Blå/vit. Storlek: 50×60 cm. Material: 100% satin

Himla

Örngott Urban flera färger White Himla

Visa bäst pris

Örngottet ur serien Urban har öppna kanter för ett modernt utseende. Urban örngottet är av tvättat bomullssatin för en varm och mysig känsla. Ur serien Urban finns det påslakan och lakan att matcha tillsammans men även i flera färger. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader

Ferm Living

Örngott Hush Milkyway Cream cm Ferm Living

Visa bäst pris

Hush är en serie påslakan och örngott i härlig ekologisk och GOTS-certifierad bomull. I serien finns det sex olika men matchande färgställningar att välja mellan. Påslakan och örngott köps separat, så för den som vill går det bra att blanda olika färger för att sätta sin egen prägel på bäddningen. Storlek: 50×60 cm. Färg: Milkyway CreamMaterial: 100% ekologisk bomull, GOTS certifierad. Tvättråd: Tvätta i 40 grader, vräng örngottet ut och in före tvätt.

Majvillan

Örngott Körsbärsdalen Grå cm Majvillan

Visa bäst pris

Låt familjens huvuden vila på ett fantastiskt örngott från Majvillan. Innehållet av 100% ekologisk bomull gör det mjukt och lent. Det underbara motivet är skapat av Charlotta Sandberg. Textilierna är producerade av ekologisk bomull och är GOTS certifierade. Läs mer!Storlek örngott: 50×60 cm

Newport Collection

Örngott Big Square Vit/röd Newport

Visa bäst pris

örngott Big Square från Newport Collection är designat i amerikansk New England-stil. Örngottet är rutigt och vändbart, storrutigt på ena sidan och smårutigt på andra sidan. Matcha med påslakan i samma snygga design. Färg: Vit/blå och vit/röd. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Newport Collection

Örngott Madison Newport Collection

Visa bäst pris

örngott Madison från Newport Collection är designat i amerikansk New England-stil. Det vita örngottet har dekorativa gummiknappar. Matcha med påslakan i samma snygga design. Färg: Vit Material: 100% Pinpoint Oxford bomull Storlek: 50×60 cm

Newport Collection

Örngott Avalon Newport Collection

Visa bäst pris

Örngott Avalon från Newport Collection är tillverkat av 100% pinpoint bomull. Matcha med påslakan i samma snygga design. Färg: Ljusblå. Storlek: 50×60 cm. Material: 100% Pinpoint bomull

Himla

Örngott Urban flera färger Storm Himla

Visa bäst pris

Örngottet ur serien Urban har öppna kanter för ett modernt utseende. Urban örngottet är av tvättat bomullssatin för en varm och mysig känsla. Ur serien Urban finns det påslakan och lakan att matcha tillsammans men även i flera färger. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader

Ferm Living

Örngott Hush Milkyway Rose cm Ferm Living

Visa bäst pris

Hush är en serie påslakan och örngott i härlig ekologisk och GOTS-certifierad bomull. I serien finns det sex olika men matchande färgställningar att välja mellan. Påslakan och örngott köps separat, så för den som vill går det bra att blanda olika färger för att sätta sin egen prägel på bäddningen. Storlek: 50×60 cm. Färg: Milkyway RoseMaterial: 100% ekologisk bomull, GOTS certifierad. Tvättråd: Tvätta i 40 grader, vräng örngottet ut och in före tvätt.

Majvillan

Örngott Apple Garden Grön cm Majvillan

Visa bäst pris

Att vila huvudet på Majvillans härliga örngott med 100% ekologisk bomull får dig att drömma gott. Det fantastiska motivet har designats av Charlotta Sandberg. Textilierna är producerade av ekologisk bomull och är GOTS certifierade. Läs mer!Storlek örngott: 50×60 cm

Newport Collection

Örngott Big Square Vit/blå Newport

Visa bäst pris

örngott Big Square från Newport Collection är designat i amerikansk New England-stil. Örngottet är rutigt och vändbart, storrutigt på ena sidan och smårutigt på andra sidan. Matcha med påslakan i samma snygga design. Färg: Vit/blå och vit/röd. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Drottningholm med knapp Aftonbris Himla

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie som består av tunna och tätt vävda trådar för en skönare och svalare bomullskvalitet. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger, med exempelvis lakan och påslakan för dubbelsäng. Örngotten finns att få med antingen knapp eller vinge. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Urban flera färger Passad Himla

Visa bäst pris

Örngottet ur serien Urban har öppna kanter för ett modernt utseende. Urban örngottet är av tvättat bomullssatin för en varm och mysig känsla. Ur serien Urban finns det påslakan och lakan att matcha tillsammans men även i flera färger. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader

Pellevävare

Örngott Bergman flera varianter Grå cm Pellevävare

Visa bäst pris

Linneörngott i serien Bergman från Pellevävare! örngotten är tillverkade i 100% linne och finns i flera läckra färger och två olika storlekar. Storlek: 50×60 cm och 50×90 cm Material: 100% linne

Majvillan

Örngott Alice Rosa cm Majvillan

Visa bäst pris

örngott med snygg design av Charlotta Sandberg. Innehåller 100% ekologisk bomull. Passar perfekt till både sängen och till prydnad på soffan. Textilierna är producerade av ekologisk bomull och är GOTS certifierade. Läs mer!Storlek örngott: 50×60 cm

Newport Collection

Örngott Avenue Vit/röd Newport

Visa bäst pris

örngott Avenue från Newport Collection är designat i amerikansk New England-stil. Örngottet är vitt med vinge och har en dekorativ 3-radig rand i ytterkant. Matcha med påslakan i samma snygga design. Färg: Vit/blå och vit/röd. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Drottningholm med knapp Light cinder Himla

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie som består av tunna och tätt vävda trådar för en skönare och svalare bomullskvalitet. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger, med exempelvis lakan och påslakan för dubbelsäng. Örngotten finns att få med antingen knapp eller vinge. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Säby White cm Himla

Visa bäst pris

Säby örngott från Himla är en ekologisk serie som är tillverkad i bomullspercale. Materialet ger en sval och skön känsla i bädden. Örngottet har en fin brodyr på sidan och är enfärgad. Material: 100% ekologisk odlad bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader

Himla

Örngott Urban flera färger Opal Himla

Visa bäst pris

Örngottet ur serien Urban har öppna kanter för ett modernt utseende. Urban örngottet är av tvättat bomullssatin för en varm och mysig känsla. Ur serien Urban finns det påslakan och lakan att matcha tillsammans men även i flera färger. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader

Pellevävare

Örngott Bergman flera varianter Mörkblå cm Pellevävare

Visa bäst pris

Linneörngott i serien Bergman från Pellevävare! örngotten är tillverkade i 100% linne och finns i flera läckra färger och två olika storlekar. Storlek: 50×60 cm och 50×90 cm Material: 100% linne

Majvillan

Örngott Alice Turkos cm Majvillan

Visa bäst pris

Majvillans örngott med det moderna motivet Alice passar perfekt till både barnsängar, prydnad till soffan och till enkelsängen. Örngottet är producerat i 100% ekologisk bomull och är designat av Charlotta Sandberg. Textilierna är producerade av ekologisk bomull och är GOTS certifierade. Läs mer!Storlek örngott: 50×60 cm

Newport Collection

Örngott Avenue Vit/blå Newport

Visa bäst pris

örngott Avenue från Newport Collection är designat i amerikansk New England-stil. Örngottet är vitt med vinge och har en dekorativ 3-radig rand i ytterkant. Matcha med påslakan i samma snygga design. Färg: Vit/blå och vit/röd. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Drottningholm med knapp Antracite Himla

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie som består av tunna och tätt vävda trådar för en skönare och svalare bomullskvalitet. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger, med exempelvis lakan och påslakan för dubbelsäng. Örngotten finns att få med antingen knapp eller vinge. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott The Strip flera färger Cool Himla

Visa bäst pris

Hope Strip från Himla är tillverkat i linne om ger en mjuk och skön känsla. I serie Hope Strip finns påslakan i samma design där det är ett par ränder ger setet ett modernt utseende. Material: 100% linneStorlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader

Himla

Örngott Urban flera färger Nostalgi Himla

Visa bäst pris

Örngottet ur serien Urban har öppna kanter för ett modernt utseende. Urban örngottet är av tvättat bomullssatin för en varm och mysig känsla. Ur serien Urban finns det påslakan och lakan att matcha tillsammans men även i flera färger. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader

Pellevävare

Örngott Bergman flera varianter Rosa cm Pellevävare

Visa bäst pris

Linneörngott i serien Bergman från Pellevävare! örngotten är tillverkade i 100% linne och finns i flera läckra färger och två olika storlekar. Storlek: 50×60 cm och 50×90 cm Material: 100% linne

Majvillan

Örngott Cirkus Blå cm Majvillan

Visa bäst pris

Det fina örngottet Cirkus från Majvillan är tillverkat i 100% ekologisk bomull. Örngottet har en dragkedja. Storlek: 50×60 cm

Newport Collection

Örngott Cape Cod Beige/vit Newport

Visa bäst pris

örngott Cape Cod från Newport Collection är designat i amerikansk New England-stil. Örngottet är randigt i klassisk Pin Stripe och har dekorativa gummiknappar. Matcha med påslakan i samma snygga design. Färg: Blå/vit och beige/vit Material: 100% Oxford bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Drottningholm med knapp Aluminium Himla

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie som består av tunna och tätt vävda trådar för en skönare och svalare bomullskvalitet. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger, med exempelvis lakan och påslakan för dubbelsäng. Örngotten finns att få med antingen knapp eller vinge. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott The Strip flera färger Calm Himla

Visa bäst pris

Hope Strip från Himla är tillverkat i linne om ger en mjuk och skön känsla. I serie Hope Strip finns påslakan i samma design där det är ett par ränder ger setet ett modernt utseende. Material: 100% linneStorlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader

Pellevävare

Örngott Fäviken Marinblå flera storlekar cm Pellevävare

Visa bäst pris

Det rutmönstrade örngottet Fäviken från Pellevävare är tillverkat i tvättat linne och finns i två storlekar, singel och kingsize. Varför inte matcha med tillhörande påslakan och pyjamasbyxa eller andra snygga produkter från Pellevävare. Färg: Marinblå rutaMaterial: 100% lin. Tvättråd: Tvätta i 60 grader med milt tvättmedel utan blekmedel. Centrifugera lätt på lågt varvtal. Torktumla lätt på låg värme och låt sedan hängtorka.

Pellevävare

Örngott Bergman flera varianter Benvit cm Pellevävare

Visa bäst pris

Linneörngott i serien Bergman från Pellevävare! örngotten är tillverkade i 100% linne och finns i flera läckra färger och två olika storlekar. Storlek: 50×60 cm och 50×90 cm Material: 100% linne

Majvillan

Örngott Slottsträdgården Rosa cm Majvillan

Visa bäst pris

Det fina örngottet Slottsträdgården från Majvillan är tillverkat i 100% ekologisk bomull. Örngottet har en dragkedja. Storlek: 50×60 cm

Newport Collection

Örngott Cape Cod Blå/vit Newport

Visa bäst pris

örngott Cape Cod från Newport Collection är designat i amerikansk New England-stil. Örngottet är randigt i klassisk Pin Stripe och har dekorativa gummiknappar. Matcha med påslakan i samma snygga design. Färg: Blå/vit och beige/vit Material: 100% Oxford bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Drottningholm med knapp White Himla

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie som består av tunna och tätt vävda trådar för en skönare och svalare bomullskvalitet. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger, med exempelvis lakan och påslakan för dubbelsäng. Örngotten finns att få med antingen knapp eller vinge. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Hope Stripe flera färger Silence Himla

Visa bäst pris

Ur serien Hope finns det en modell som heter Hope Stripe från Himla som är gjort av ekologisk tvättad bomullspercale. Örngottet har en skön känsla som i sängen känns krispigt och sval. Matcha gärna örngottet med påslakan ur samma serie. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Pellevävare

Örngott Bergman Asfalt flera storlekar cm Pellevävare

Visa bäst pris

Örngottet Bergman från Pellevävare är tillverkat i tvättat linne och finns i flera vackra färger och två storlekar, standard och kingsize. Kombinera gärna med påslakan och underlakan i samma serie eller andra sköna produkter från Pellevävare. Färg: Asfalt. Material: 100% lin. Tvättråd: Tvätta i 60 grader med milt tvättmedel utan blekmedel. Centrifugera lätt på lågt varvtal. Torktumla lätt på låg värme och låt sedan hängtorka.

Pellevävare

Örngott Classic Stripe Blå cm Pellevävare

Visa bäst pris

Fina örngott i serien Classic Stripe från Pellevävare, tillverkade i linne och bomull. Finns i flera färger och två storlekar. Innehåller endast örngott. Utgående produkt: Vissa färger finns endast i en storlek. Storlek: 50×60 cm och 50×90 cm. Material: 40% linne / 60% bomull

Majvillan

Örngott Drakhimlen Ljusblå cm Majvillan

Visa bäst pris

Det fina örngottet Drakhimlen från Majvillan är tillverkat i 100% ekologisk bomull. Örngottet har en dragkedja. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Respect pearl/vit Himla

Visa bäst pris

örngott Respect är Himlas ekologiska sänglinne. Örngottet består av tunna, tätt vävda trådar av ekologisk odlad bomull som ger en fantastisk sovkomfort. Örngottet är enfärgat med en vacker brodyr. Material: 100% ekologisk bomull Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Drottningholm med knapp fig Himla

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie som består av tunna och tätt vävda trådar för en skönare och svalare bomullskvalitet. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger, med exempelvis lakan och påslakan för dubbelsäng. Örngotten finns att få med antingen knapp eller vinge. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Hope Stripe flera färger Happiness Himla

Visa bäst pris

Ur serien Hope finns det en modell som heter Hope Stripe från Himla som är gjort av ekologisk tvättad bomullspercale. Örngottet har en skön känsla som i sängen känns krispigt och sval. Matcha gärna örngottet med påslakan ur samma serie. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Dirty Linen

Örngott Denimblå flera storlekar cm Dirty Linen

Visa bäst pris

Linneörngott från trendiga Dirty Linen i denimblå chambrayväv, finns i olika storlekar. Linne är överlägset det bästa materialet för god sömn oavsett säsong tack vare materialets förmåga att absorbera fukt och reglera temperaturen. Kombinera örngottet med tillhörande påslakan och underlakan för den perfekta bäddningen. Färg: Denimblå. Material: 100% linne. Tvättråd: Vräng örngottet före tvätt och tvätta i 40 grader med milt tvättmedel utan blekmedel, Centrifugera lätt på lågt varvtal, Torktumla lätt på låg värme och låt sedan hängtorka.

Pellevävare

Örngott Classic Stripe Beige cm Pellevävare

Visa bäst pris

Fina örngott i serien Classic Stripe från Pellevävare, tillverkade i linne och bomull. Finns i flera färger och två storlekar. Innehåller endast örngott. Utgående produkt: Vissa färger finns endast i en storlek. Storlek: 50×60 cm och 50×90 cm. Material: 40% linne / 60% bomull

Majvillan

Örngott Körsbärsdalen Turkos cm Majvillan

Visa bäst pris

Det fina örngottet Körsbärsdalen från Majvillan är tillverkat i 100% ekologisk bomull. Örngottet har en dragkedja. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Sunshine flera färger Peaceful Himla

Visa bäst pris

örngottet Sunshine från Himla ingår i deras populära serie &quotThe new linen look&quot vilket innebär att sänglinnet har tvättats efter sömnad för att få en härlig och avslappnad känsla. Örngottet finns i flera färgställningar. Matcha med påslakan i samma design. Storlek: 50×60 cm Material: 100% lin

Himla

Örngott Drottningholm med vinge Aftonbris Himla

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie som består av tunna och tätt vävda trådar för en skönare och svalare bomullskvalitet. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger, med exempelvis lakan och påslakan för dubbelsäng. Örngotten finns att få med antingen knapp eller vinge. Observera att bilderna visar örngottet med knapp! Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Hope Stripe flera färger Fresh Himla

Visa bäst pris

Ur serien Hope finns det en modell som heter Hope Stripe från Himla som är gjort av ekologisk tvättad bomullspercale. Örngottet har en skön känsla som i sängen känns krispigt och sval. Matcha gärna örngottet med påslakan ur samma serie. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Dirty Linen

Örngott Grå flera storlekar cm Dirty Linen

Visa bäst pris

Linneörngott från trendiga Dirty Linen i grå chambrayväv, finns i olika storlekar. Linne är överlägset det bästa materialet för god sömn oavsett säsong tack vare materialets förmåga att absorbera fukt och reglera temperaturen. Kombinera örngottet med tillhörande påslakan och underlakan för den perfekta bäddningen. Färg: Grå. Material: 100% linne. Tvättråd: Vräng örngottet före tvätt och tvätta i 40 grader med milt tvättmedel utan blekmedel, Centrifugera lätt på lågt varvtal, Torktumla lätt på låg värme och låt sedan hängtorka.

Pellevävare

Örngott Classic Stripe Grå cm Pellevävare

Visa bäst pris

Fina örngott i serien Classic Stripe från Pellevävare, tillverkade i linne och bomull. Finns i flera färger och två storlekar. Innehåller endast örngott. Utgående produkt: Vissa färger finns endast i en storlek. Storlek: 50×60 cm och 50×90 cm. Material: 40% linne / 60% bomull

Himla

Örngott Soul of Himla Rose Himla

Visa bäst pris

Underbart örngott i den härliga serien Soul of Himla från Himla! Det sköna örngottet finns i flera färger och storlekar. Matcha med påslakan, kuddar och gardinlängd m. m. ur samma fantastiska serie. Soul of Himla är Himlas exklusiva serie som innefattar det essentiella av Himla vad gäller färgskala, kvalitet och känsla, men på sitt alldeles egna vis. De flesta av de fantastiska produkterna är i stentvättat linne men till sänglinnet har Himla valt en helt exceptionellt skön stentvättad satin och stentvätten gör dessutom att sänglinnet ser ut att ha en liten sliten linnelook. Storlek: 50×60 cm Färg: Bark, kohl, mist, mother of pearl, white, winter och zink.

Himla

Örngott Sunshine flera färger Committed Himla

Visa bäst pris

örngottet Sunshine från Himla ingår i deras populära serie &quotThe new linen look&quot vilket innebär att sänglinnet har tvättats efter sömnad för att få en härlig och avslappnad känsla. Örngottet finns i flera färgställningar. Matcha med påslakan i samma design. Storlek: 50×60 cm Material: 100% lin

Himla

Örngott Drottningholm med vinge Light cinder Himla

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie som består av tunna och tätt vävda trådar för en skönare och svalare bomullskvalitet. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger, med exempelvis lakan och påslakan för dubbelsäng. Örngotten finns att få med antingen knapp eller vinge. Observera att bilderna visar örngottet med knapp! Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Himla

Örngott Hope Stripe flera färger Clean Himla

Visa bäst pris

Ur serien Hope finns det en modell som heter Hope Stripe från Himla som är gjort av ekologisk tvättad bomullspercale. Örngottet har en skön känsla som i sängen känns krispigt och sval. Matcha gärna örngottet med påslakan ur samma serie. Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm. Skötselråd: Maskintvätt 60 grader, ej strykning

Dirty Linen

Örngott Grön flera storlekar cm Dirty Linen

Visa bäst pris

Linneörngott från trendiga Dirty Linen i grön chambayväv, finns i olika storlekar. Linne är överlägset det bästa materialet för god sömn oavsett säsong tack vare materialets förmåga att absorbera fukt och reglera temperaturen. Kombinera örngottet med tillhörande påslakan och underlakan för den perfekta bäddningen. Färg: GrönMaterial: 100% linne. Tvättråd: Vräng örngottet före tvätt och tvätta i 40 grader med milt tvättmedel utan blekmedel, Centrifugera lätt på lågt varvtal, Torktumla lätt på låg värme och låt sedan hängtorka.

Pellevävare

Örngott Classic Stripe Röd cm Pellevävare

Visa bäst pris

Fina örngott i serien Classic Stripe från Pellevävare, tillverkade i linne och bomull. Finns i flera färger och två storlekar. Innehåller endast örngott. Utgående produkt: Vissa färger finns endast i en storlek. Storlek: 50×60 cm och 50×90 cm. Material: 40% linne / 60% bomull

Himla

Örngott Soul of Himla Lead Himla

Visa bäst pris

Underbart örngott i den härliga serien Soul of Himla från Himla! Det sköna örngottet finns i flera färger och storlekar. Matcha med påslakan, kuddar och gardinlängd m. m. ur samma fantastiska serie. Soul of Himla är Himlas exklusiva serie som innefattar det essentiella av Himla vad gäller färgskala, kvalitet och känsla, men på sitt alldeles egna vis. De flesta av de fantastiska produkterna är i stentvättat linne men till sänglinnet har Himla valt en helt exceptionellt skön stentvättad satin och stentvätten gör dessutom att sänglinnet ser ut att ha en liten sliten linnelook. Storlek: 50×60 cm Färg: Bark, kohl, mist, mother of pearl, white, winter och zink.

Himla

Örngott Sunshine flera färger Charcoal Himla

Visa bäst pris

örngottet Sunshine från Himla ingår i deras populära serie &quotThe new linen look&quot vilket innebär att sänglinnet har tvättats efter sömnad för att få en härlig och avslappnad känsla. Örngottet finns i flera färgställningar. Matcha med påslakan i samma design. Storlek: 50×60 cm Material: 100% lin

Himla

Örngott Drottningholm med vinge Antracite Himla

Visa bäst pris

Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie som består av tunna och tätt vävda trådar för en skönare och svalare bomullskvalitet. Drottningholm finns i ett brett utbud av storlekar och färger, med exempelvis lakan och påslakan för dubbelsäng. Örngotten finns att få med antingen knapp eller vinge. Observera att bilderna visar örngottet med knapp! Material: 100% bomull. Storlek: 50×60 cm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *